Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Az American Bully, vagy a...

Az American Bully, vagy a Pitbull az erosebb, kutya? Ha osszetalalkoznanak veletlenul, melyik kerulne ki gyoztesen? Tegyuk fel ha mindketto him?

Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 18:29
1 2
 11/14 Tyler913 ***** válasza:
A torz jelzővel arra utaltam,hogy az american bully (már ha egyre gondolunk) a pit és a bulldog keverékéből született keverék,amelynél a minél nagyobb méret iránti vágy természetellenes felépítésű kutyákhoz vezetett.Egy ilyen kutya lehet,hogy marha nagy,izmos és óriási a feje,de gyakorlatilag hasznavehetetlen munkakutyaként.Kb. olyan,mint egy pitfejű bulldog,és annyira is használható.Semmire.Attól még érdekes,aranyos,de az idomtalan felépítése miatt mozogni alig bír.Erre utaltam.
2012. máj. 22. 11:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Szívem szerint egy bikával engednélek össze,,majd vennék egy ks popcrnt és szurkolnék a bikának.Szerintetek melyikőtök marad felül? H érdekelhet egy ilyen téma. Egyébként szerintem teljesen egyértelmű,h a bullyk genetikailag roncsok lomha beteges szivproblémás kis kölcsönkutyák amerikai nigger klippekhez.
2012. máj. 22. 13:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Istenem -.- !! Kedves kérdező ! a bully minimálisan roboztusab ! a pitt meg jóval mozgékonyabb ! a bullynak nagyobb a nyaka ! mind2 úgyan olyan erős !való színűnek tartom hogy azért győzne az Amerikai Pitbull terrier Mert nincsen agyón tenyésztve ! a bully sajnos igen ! és még anyit hogy nem kell olyasmi szöveg hogy tanuly meg írni vagy valami ! legaláb válaszoltam a kérdésre !
2012. máj. 22. 14:55
 14/14 anonim ***** válasza:

a bully nyerne.

5ször akkora haraoása van mint egy pittnek!

ráadásul míg egy pitt 20 kg addig a bully 40 kg.

igaz h a pitt gyorsabb de a bullynak csak egyet kell harapni és ott már vége is! 😊

bully tulajdonos.

(nem menne neki semmilyen kutyának,csak önvédelemből)

2016. márc. 17. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!