Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Allergiásoknak milyen kutya?

Allergiásoknak milyen kutya?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy állatot de sajnos a húgom is és én is allergiásak vagyunk elég sok mindenre. Ezért sajnos a levegőre se tudunk nagyon kimenni. Úgy hallottam az uszkár szőre hipoallergén tudtok még ilyen kutyafajtákat. Persze lenne sétáltatva. Légyszíves ne meztelen kutyákat írjatok. Értelmes válaszokat ha lehet. Köszönöm előre is.

2012. máj. 21. 18:21
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
semmi csak nem tetszik
2012. máj. 21. 21:09
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha nem panelban, miért nem tartjátok kint a kutyust? Én is allergiás vagyok, Nekem azt mondták, nyugodtan tarthatok kutyát, csak ne "bújjak" bele, etethetem, sétáltathatom, játszhatok vele, csak ne menjen be a lakásba és ne nagyon ölelgessem, meg öltözzek át kutyázás után. Van egy rövid szőrű, közepes termetű kutyusom kint és minden rendben.

Szerintem jobban kiváltja az allergiát, ha bent van egy kutyus, még ha az hipoallergén is, hiszen csak az átlagostól kevésbé vált ki allergiát. Ha megoldható az udvaron tartás, én elgondolkoznék rajta.

2012. máj. 21. 21:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekünk uszkárunk van, és az én nővérem is allergiás szinte mindenre! A legjobban a macskára! Az uszkár szőre tényleg nem hullik ezért jó! De ha pl. az orra hozzáér a bőréhez elkezd neki viszketni! Az uszkár nagyon aranyos kutya :)
2012. máj. 22. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!