Feljelentsük ezt a parasztot vagy ne?
Tegnap este, egy kedves szomszédunk sétáltatta az extra mini yorkie kutyáját, ami úgy nézett ki, hogy egy vesszővel csapkodta jobbról balról.
Aztán a picike vissza akart szaladni hozzánk, az a paraszt meg rá is csapott a vesszővel, meg akkorát rúgott a kutyusba, hogy az kb 3 métert repült.
Persze neki támadtunk, hogy normális e, de az csak bizonygatta a magáét, hogy még soha nem szaladt el tőle... de persze se póráz se nyakörv azon a kis mócsingon.
Nem szeretem az ilyen tengerimalac kategória kutyákat, de amikor az a picike az ölembe ugrott es ott remegett nyüszitve, hát sírva fakadtam.
Nyílván nem ez volt az első ilyen eset, mert a kutyus csapott füllel, behúzott farokkal remegve járkált.
Látom nem ismered a munkájukat. Mi feljelentsük, ők felveszik a kapcsolatot a rendőrséggel, közőzen kimennek a helyszínre, és ha úgy van elkobozzák a kutyát.
De már mit magyarázok, kihívtuk őket. Kimentek, és elvették a kutyát, mert embertelenül tartották.
Verték és tele volt sebbel meg horzsolással és hegekkel.
Szóval a kis yorkie már biztonságban van.
5 ember egybehangzó esetleírása, a saját otthonában remegő kiskutya, akinek mint mondtam tele volt hegekkel, és friss sebekkel a kicsi teste.
Az egész házban nem talaltak arra utaló jelet, hogy ott kutyus is volna, se tálka, se kutya csecse becse, semmi.
Én is ott voltam, mármint a házuk előtt. A mindent eldöntő pillanat az volt mikor a szemünk láttára rúgta ki a kutyust az ajtón aki 4 vagy 5 lepcsőt gurult.
Annyi volt a hozzá fűzni valója, hogy akkor vigyétek és b*sszátok meg...
Szegénykém!:( A szívem szakad meg, amikor ilyeneket hallok/olvasok! Esetleg ha a továbbiakban is tudsz majd valamit a kutyusról, leírnád nekünk? Engem legalábbis nagyon érdekel a további sorsa!
Csak nehogy hozzanak helyette egy másikat.:(
Én is attól félek, hogy lesz másik helyette... de a picikét örökbe szeretnénk fogadni. Ezt anyu már tegnap kijelentette, hogy ha egy mód van rá, akkor ide jön.
Csak most elvileg kivizsgálják, megfigyelik, majd meglátjuk.
Melyik szervezetet hívtátok (ha szabad tudni)?
(csak azért kérdem, mert ha ilyen gyorsan ki szálltak a helyszínre, akkor én is őket hívnám, ha bajt észlelnék, vagy állatkínzást, ha nem szeretnéd ide beírni, privátban is megírhatod, köszi :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!