Szerintetek milyen kutya lenne a legmegfelelobb tombhaz lakasba?
Figyelt kérdés
2012. máj. 20. 20:40
1/6 anonim válasza:
nem a lakáson múlik ez,hanem hogy mennyit tudnád sétáltatni/mennyi időd lenne a kutyára?
2/6 A kérdező kommentje:
6-7 orat lenne eegyedul ameg en suliban vagyok
2012. máj. 20. 20:48
3/6 anonim válasza:
Tényleg sok múlik a mozgatáson, életvitelen. Nekem amstaff van lakásban, de látok juhászkutyát, vadászkutyát egyaránt. Bár szerintem a juhászkutyának a legrosszabb, mert alapból futkározósabbak, mint a többi. Szerintem egy kisebb eb tökéletes szobába. Uszkár, keverékek
4/6 A kérdező kommentje:
bichon es torpe pincser kozott gondolkodunk
2012. máj. 20. 20:52
5/6 anonim válasza:
hát akkor először is míg iskolába jársz ne vegyél, mert egy kölyköknek 2 óránként le kell mennie,minden evés ivás alvás játék után neki ürítés lesz azt megmondom:) Majd ha elkezdődik a nyári szünet addigra foglaltasd le a tenyésztőtől a kölyköt hogy legyen időd vele foglalkozni! Ha már szobatiszta lesz akkor is minimum 3-4x le kell vinned egy nap ebből legalább egy kifárasztó séta ami 1 óra intenzív tanulás/mozgás!
Ha ezeket be tudod vállalni és lesz rengeteg szabadidőd a kutyára akkor szinte bármelyik kutyafajtát tudom ajánlani,max úgy szűkíhtejük le a kört hogy rövid/vagy hosszú szőrűt szeretnél? Kis vagy nagytestűt,középméretűt?? Kis vagy nagy mozgásigényűt? Nyomott pofi tetszik-e?
6/6 anonim válasza:
mindkettő kutya megfelelő lesz neked,ha betartod amiket leírtam..Bár nekem bichon jobban tetszik! de ez csak az én véleményem! De neki kozmetikázás kell és rendszeres fésülés legalább napi 1x!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!