Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kezdek aggódni a kutyám...

Kezdek aggódni a kutyám egészsége miatt, mit adjak már neki enni hogy egyen?

Figyelt kérdés

Csak nem akar enni a 11 hetes németjuhász kutyusom. Kezdek aggódni az egészsége miatt.. nagyon sovány már szegény, semmi teste nincs:(((

Tegnap nem kapott enni mos telé tettem de megint nem hajladó enni. Összekvertem neki a tápot kis főt tésztával meg virslivel... de semmi

harapott kettőt de azt is ugy mint akinek a ofgát huzzák::(((

ráadásul tegnap előtt sem evett szinte semmit tegnap meg csak egy darab virslit:((

pedig szemmel láthatóan nagyon sovány:S nem értem mi baja lehet_SS pedig ugrál játszik vig kedélyü:SSSS

Találkoztatok már iylennell esetleg mi okozhatja ezt (gondolok it valami fertpzésre stb...) hányni nem hány!!

2009. jún. 28. 07:56
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
szia lécci linkelnél egy képet a kutyáról hogy lássuk hogy mennyire sovány?
2009. jún. 28. 09:53
 12/24 anonim ***** válasza:
Kicsinek az án kutyusom sem igazán akart enni. sőőt. sok mindent kipróbáltam, próbáld meg a következőket ezek nekem bejöttek . Az alap a táp volt mindíg. Raktam rá levesben főtt szétpaszírozott csirkehúst az kellőképpen be tudja burkolni a tápszemeket. máskor pedig kenőmájast, használtam ugyanígy, ha felmelegíted kicsit könnyebb belekeverni. utánna amikor már evet, és jobb húsban volt akkot szép fokozatosan elhagytam ezeket. ma már csak jutifalat a csirkehusi a tápon. most az a lényeg hogy egyen ha kell. sőőt vicces lehet de még az is bejött, hogy tettem egy tükröt a tál mellé, úgy mintha lenne ott még egy kutya, és akkor mindenféle nélkül megette egy ideig.
2009. jún. 28. 10:09
 13/24 A kérdező kommentje:
Megnéztem a székletét nincs benne giliszta féle élősködő.... VISZONT hig és világos barna (olyan arany barna féle)mint tegnap előtt mikor láttam. biztos jelent valamit hogy iylen a szine és hig
2009. jún. 28. 14:16
 14/24 anonim ***** válasza:
Hát igen, ehhez látni kéne... Mindenféleképpen vidd el orvoshoz! Próbáld meg jószagú dolgokkal az etetést, főtt csirkehús, ilyesmi, abba e is bele tusz enni előtte, hátha attól megjön a kedve. De állatorvos mindenképpen!
2009. jún. 28. 14:18
 15/24 A kérdező kommentje:

Íme a kép :

[link]

2009. jún. 28. 14:32
 16/24 A kérdező kommentje:
Egyik ism azt mondja valszeg bélgyulladása van valami kajától. Említette hogy adjak neki kamilla teát de csak azt. 1 napig
2009. jún. 28. 15:10
 17/24 A kérdező kommentje:

Egyik ism említette hogy valszeg bélgyulladása van, és nem adjak neki semmi kaját csak kamilla teát jó erőset.

Azt mondja lehet hogy valamit megevett és attól kapta el.

2009. jún. 28. 15:11
 18/24 anonim ***** válasza:
hát lehet de ne kezd semmi kezelésbe ha mentek dokihoz.. a doki megmondja hogy mi a baja amúgy kicsit sovány a kutya de nem olyan vészesen... de ha nem eszik akkor mindenképpen doki
2009. jún. 28. 17:46
 19/24 anonim ***** válasza:
ja és még valami nagyon aranyos a kutyád!!
2009. jún. 28. 17:47
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat, nagyon aggódom érte, szivemhez nőt ezalatt a pár nap alatt. Holnap Doki, remélem tud majd segíteni.
2009. jún. 28. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!