Kezdek aggódni a kutyám egészsége miatt, mit adjak már neki enni hogy egyen?
Csak nem akar enni a 11 hetes németjuhász kutyusom. Kezdek aggódni az egészsége miatt.. nagyon sovány már szegény, semmi teste nincs:(((
Tegnap nem kapott enni mos telé tettem de megint nem hajladó enni. Összekvertem neki a tápot kis főt tésztával meg virslivel... de semmi
harapott kettőt de azt is ugy mint akinek a ofgát huzzák::(((
ráadásul tegnap előtt sem evett szinte semmit tegnap meg csak egy darab virslit:((
pedig szemmel láthatóan nagyon sovány:S nem értem mi baja lehet_SS pedig ugrál játszik vig kedélyü:SSSS
Találkoztatok már iylennell esetleg mi okozhatja ezt (gondolok it valami fertpzésre stb...) hányni nem hány!!
De de hétfőn viszem is el.Csak már nem hagy nyugodni a gondolat...
nem lehet hogy gilisztás?? és azért nem eszik?
Ha a kutya gilisztás attól függetlenül lehet jó kedélyü vidám nem?
4 volt féregtelenítve eddig..(meg én adtam neki egy tablettát amit a tenyésztőtől kaptam féreg ellen. még hétfőn.
Először is vidd el állatorvoshoz, ő ad nektek féreghajtót, ami minden bizonnyal ráfér a kutyusra. Oltásokkal hogy álltok?
Ha lehet és megengedheted magadnak, ne virslit és főtt tésztát adj a kutyusnak, legalább amíg kölyök, hanem jó minőségű kutyatápot, vagy legalább vitamint (csonterősítő mindenképp, plusz multivitamin is mehet, a LaVet megfizethető és nem rossz, persze vannak sokkal jobbak, kérhetsz tanácsot az állatdokitól, illetve amit a pénztárcád elbír).
A kiskutyát naponta többször kell etetni, kisebb mennyiséggel. Ahogy nő, úgy lehet majd csökkenteni az etetések számát. Talán a többször kevesebb jobban be is jönne neki.
Itasd megfelelően, mindig legyen előtte friss víz! Elég fülledt, meleg a levegő - legalábbis nálunk, nem tudom, te hol laksz - ilyenkor amúgy is csökken az étvágy, inni viszont gyakran szeretne a kutyus.
Remélem, tudtam valamit segíteni. Azért az lenne a legjobb, ha megmutatnád állatorvosnak, vagy esetleg hívd fel és kérj tanácsot. Ha jó fej a doki, telefonon is segít.
Nézd adtam neki virslit azt nagyon nem kell rágni neki.. szal nem hiszem hogy az van a háttérben. Persze kutya táp is van neki véve.. de azt sem eszi...Acana Puppy Large Breed. meg a régi azt adom neki keverten.
Gilisztára gyanakszom dehát székelete sincs így meg sem tom nézni ... azon gyanakodom hogy megszei sajnos a székletét:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!