Két Németjuhászunk van. Egy kislány (1 éves)aki határozottan életvidám és egy kisfiú (7 hónapos)aki pont a fordítottja. Az a gondom, hogy a fiú kutya határozottan lusta. Nem játszik, nem rohangászik, nem érdekli semmi csak a kaja meg az alvás. Mindent kiprobáltam már amivel rá tudnám venni a játékra de semmi.:(
Egészségügyileg biztos semmi baja nincs.
Megköszönném ha tudnátok írni valami tanácsot mit csináljak vele.
Nem igazán természetes ilyen fokú lustaság egy 7 hónapos kutyától. A 35 kiló is lehet sok. Tudsz képet tenni róla? Elviheted egy ortopédus orvoshoz, aki megmozgatja az ízületeit és a csípőjéról is röntgent csinál. Ha mindezek rendben vannak, akkor valóban egy lustaság a kutyád.
2012. máj. 20. 21:19
12/20 anonim válasza:
És a 35 kilójáhöz mekkora a marmagassága?
2012. máj. 20. 21:20
13/20 anonim válasza:
LOL vagy hazudott egy nagyot mert egy kifejlet kutya kb.40-55 kilo de 55 az is már sok nekik,vagy túlsúlyos és azért nem mozog
2012. máj. 22. 14:19
14/20 A kérdező kommentje:
55 cm a marmagassága a tutyusnak. Tudok küldeni képet is ha kiváncsiak vagytok rá csak egy e-mail címet kérek.
2012. máj. 22. 15:48
15/20 A kérdező kommentje:
Arra én is gondoltam, hogy túlsúlyos mert elég sokat eszik, de én úgy tudom, hogy a kan kutya lehet 60kg is. De lehet én tudom rosszul.
2012. máj. 22. 15:50
16/20 anonim válasza:
Rakd fel ide Képfeltöltés.hu ra menj rá és ott lesz hogy fájl tallózása és utána feltöltés és a linkét idelinkeled :D
De lehet túlsúlyos :(( akkor sokat kell vele futnod majd
2012. máj. 22. 19:16
17/20 anonim válasza:
Ja és amúgy fajtatiszta?
2012. máj. 22. 19:21
18/20 anonim válasza:
A kutya annyit eszik, amennyit a gazdája jónak lát adni neki. Hatvan kiló nem igazán nj súly. Még a nagy termetűek, a 67-70 cm-sek is általában 50-nél járnak.
7 hónapos kutya pedig növésben van még jócskán. Messze van a két éves kor, amikor teljesen kifejlett lesz. Ráadásul nem is biztos, hogy nagy méretű lesz.
2012. máj. 22. 22:04
19/20 anonim válasza:
Háát, szerintem az 55 cm-hez sok a 35 kiló! Pláne, hogy 7 hónapos. Szerintem adj egy kicsit kevesebbet és futtasd! Nem szeret labdázni? Az enyém 4 hós, 13 kiló és imád labdázni! Egyszerűen nem unja meg! Dobom, hozza, és dobom és hozza..... rohan, mint az őrült!
2012. máj. 22. 23:32
20/20 anonim válasza:
kan: 62,5 cm., szuka: 57,5 cm., Ami esetleg eltérés van +2,-2 centi ami annál sokkal nagyobb vagy kisebb nem németjuhász hanem valami mix,pl.70 centis 100% hogy valami mix még ha ugyanolyan mint a többi németjuhász,a németjuhászok nak a max mérete 65 centi a kannak.És 60 kilo már nagyon sok nekik
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!