Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek merjek rottweilert...

Szerintetek merjek rottweilert a hirdetésekben keresni?

Figyelt kérdés
Ahol ilyen 20-30000-ért adják,törzskönyv nélkül?Dobermannra is gondoltam,de szerintem inkább rottweilert veszek.

2012. máj. 20. 15:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ha olyan kutyaszakértővagy vegyél egy kutyát mert kutya nékül nehéz
2012. máj. 22. 15:46
 12/12 anonim ***** válasza:
36%
Vettem én is hirdetésből rotit.Megnéztem a szülőket a kicsiket és szépek egészségesek voltak.Az apának volt törzskönyve az anyának nem mert nem váltották ki ,de az ő szüleinek volt.Láttam hogy reagálnak az idegenre majd szétszedték a kerítést de a gazda szavára lenyugodtak .A kiskutya szépen felnőtt, semmi többszázezres orvosi kezelés nem kellett neki amivel riogatnak egyesek és kiválló jellemű semmitől nem félő okos kutyává vált.Persze nevelni is kellett hozzá.Külsőleg lehet benne találni hibát , mert kicsit dúsabb a szőre az átlagnál ,de nekem pont így is jó és másoknak is tetszik,nem kiállítási kutyának vettem.
2012. máj. 26. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!