Milyen kutyusotok van?
Fajta és év érdekelne de rövid kis jellemzéseket is írhattok ha van kedvetek.:) Jaj és a képeknek is nagyon örülnék de ha azt nem tudtok akkor a színét írjátok le.
Csak kíváncsiságból.:))
Off: 3-as! Ahhoz képest, hogy mix, nagyon jól sikerült, szerintem Tibeti Spánielre jobban hasonlít és a Japán Chinnek is van ilyen színváltozata (vörös-fehér), nagyon szép a kutyád.
Nekem fehér Pekingi Palotakutyám van, aki 2 éves.
de kedves vagy köszönöm szépen!
Igen én is nagyon büszke vagyok rá milyen szép,hiába shih-tzunak vettem anno:)) hülye voltam akkor,de már nem bánom jobban tetszik mint egy shih-ztu!
Bár olyat is hallottam már hogy ronda mikor kidugja a fogát mint egy bulldog,meg kidüllednek a szemei és mondták rá hogy ufo meg minden,de ilyenekkel nem foglalkozok,hiszen szépségversenyen is különdíjasok lettünk:)) Nekem meg ő legszebb:)
Mégegyszer köszi én se tudom mik lehetnek benne pontosan :))
Nincs mit, én imádom a benyomott arcú kutyafajtákat, régen éltem-haltam egy ilyen vörös-fehér kutyusért, csak sajnos Japán Chinhez elég nehéz lett volna hozzájutni, ráadásul aranyáron, Tibeti Spániel szintén. Úgyhogy maradt a Pekingi Palotakutya, amiben ilyen színváltozat nincs (vagy nagyon ritka), így lett fehér Pekingim. De eredetileg az egyik szomszédom 'Pincsijébe' szerettem bele (szintén mix), aki pont úgy néz ki, mint a te kutyusod.
Nem kell foglalkozni azokkal, akik ilyeneket mondanak, az én kutyámat is folyton szapulják, pont ugyanazért, mint a tiedet, a kidülledő szeme miatt, néha kilóg a nyelve is, néha neki is kilátszódnak alul a fogai. Múltkor egy izomagyú felkiáltott, hogy ő még nem is látott hosszú szőrű Mopszot. :DDD
jaj tudom mik ezeeek..2 kigyúrt kopasz csávó jött a cane corsojával erre meg néézd jackie ott a vacsorád...pff:D
Amúgy én is élek halok ezekért a nyomott orrokért és a ráncokért,főleg mopsz,francia bulldog,angol bulldog,boxer,bourdeuxi dog. Sokak szerint ezek a lecsúnyább kutyák,de nekem meg pont ezek a legszebbek!!! Főleg ha röfögnek,meg amit írtál hogy kilóg a nyelvük meg a foguk,elalélok:))
De örülök hogy nem vagyok egyedül ezzel,sorstárs :D:D
Az én kutyámról egy normális képet alig lehet csinálni, mert mindig kilóg a nyelve. :D (a családom szerint azért lóg ki a nyelve, mert értelmi fogyatékos a kutyám... ) Hiába mondom, hogy nekik nem zár rendesen az állkapcsuk a benyomott pofi miatt.
(lebutázni is szokták hébe-hóba idegenek, mikor szóba kerül, hogy kutyasulizni fogok vele...)
mandula.blogger.hu
Skót juhász, imádnivaló rosszcsont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!