Milyen nevet adnátok egy fekete-fehér husky kislánynak?
Nem tudom milyen név illene hozzá, van pár név ötletem, de szivesen fogadok új tippeket is.:)
Az én ötleteim:
Kira
Aleu(Álu), bár nekem erről egy kis szürke husky jut eszembe.
Honey(Háni), erről szintén szürke ugrik be.xD
Angel, talán ez se épp feketéhez illek..:S
Sky, ez nagyon tetszene, főleg ha kék lenne a szeme, de erre azt mondták mások, hogy fiú név, tényleg nem illik lányhoz?:S
Szerintem a Kahlen fiúkutyás o.O
Scarlett? Azt akár becézheted Sky-nak is :D
Köszönöm.
Érdekes ez a Kilen, még életembe nem hallottam ezt a nevet, de nem rossz.:) Egyébként először nekem is fiúsnak tűnt.
Köszönöm szépen mindenkinek az ötleteket. Szivesen fogadok még:)
Nem igaz, a Sky lehet lánynév is. Uniszex teljesen. Egyébként romantikus regényeken "művelődött" nőkéntmondom neked, hogy van egy egész regény sorozat, aminek a főhőse egy Skye nevű nő. :)
Amúgy pont a napokban volt egy staffos kérdés, amire az egyik válaszoló írta, hogy az egyik ismerőse szuka kutyáját Bosconak hívják. Ehhez képest a Sky végképp uniszex név.
Ó utolsó ennek nagyon örülök, mert nagyon tetszik az a név.:) Ha kék szeme lesz mindenképp ezt fogja kapni.:) Köszönöm szépen.
Egyébként én is tökre igy voltam vele, hogy unisex, aztán beszólt valaki, hogy az fiú név.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!