Valakinek kell ingyen husky keverék?
A kölyköket manapság még mindig könnyebb elpasszolni, mint a felnőtteket, szóval ha felrakod őket a netre, biztos lesz jelentkező. Ahogy előttem írták, a facebook is egy nagyon jó megoldás, főleg ha eltelik pár hét, formásodnak picit, biztos visznek el belőlük. Kérhetsz segítséget esetleg a Szánhúzó Alapítványtól, ha mással nem is, pár tanáccsal biztos tudnak segíteni, nekik is van facebook oldaluk, az üzenőfalukra ki tudod tenni a kutyusokat.
Az ivartalanítást meg nem az én tisztem eldönteni, de nekem is van egy kan és egy szuka huskym, a szukát ivartalaníttattuk. Semmi baja nincs tőle, 1-2 betegség még meg is előzhető vele, nem kell félévente heteket virrasztani a kutya mellett, szóval megérte. Érdemes átgondolni...
Végül ha már megvan a baj, meg kell sajnos oldani. A picik megölése viszont nem megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!