Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyaház ajtó. Mit Tegyek?

Kutyaház ajtó. Mit Tegyek?

Figyelt kérdés

Nemsokára érkezik egy kiskutya a családba.... A kutyaházat én magam készítettem de az ajtaját még nem vágtam ki....

Melyik a legegyszerűbb mód, hogy pontosan ilyen legyen az ajtaja mint a képen?

[link]

2012. máj. 19. 19:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
egy asztalos megtudja csinálni, de szerintem otthon speciális eszközök nélkül nem tudod..
2012. máj. 19. 19:14
 2/12 A kérdező kommentje:
Minden eszköz megvan rá... De asztalossal nem szeretném megcsináltatni... Mert a fa a hungarocell, a hajópadló... Stb... már eleve 45 ezer forint volt... és nem maradt fölösleg.....
2012. máj. 19. 19:18
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom a nevét de én már láttam olyan fúró vagy fűrészgépet ismerősöknél, ami egy cső szerűség (nem igazán cső, de az egész csak egy kis dolog, mint egy ceruza vagy hasonló), tehát körberajzolod ahol vágni kell, azt az egyik csücskénél beleszúrod és végig vezeted. Azzal lehet ilyen íves formát is csinálni. Aztán meg szépen lecsiszolod vagy valahogy finomítasz a vágásokon.
2012. máj. 19. 19:19
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm.... esetleg van valaki aki tudja a nevét???
2012. máj. 19. 19:23
 5/12 anonim ***** válasza:

első vagyok..

apum asztalos ,majd megkérdezem mi a neve ha hazajött és ha addig senki se írja le a nevét akkor majd én leírom :)

2012. máj. 19. 19:27
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha annyi faanyagod van, hogy megcsináld "telibe", akkor körberajzolod az ajtó helyét, kétoldalt ahol a rajzon 4-4 rövid léc van, oda szegelsz függőlegesen két lécet (ezek lesznek az ajtófélfák belülről), ezek mehetnek a plafonig is. Az ajtót meg egy dekopírfűrésszel kivágod.
2012. máj. 19. 19:30
 7/12 anonim ***** válasza:

#6-os vagyok.

Itt egy cikk a dekopírfűrészről, bármelyik barkácsboltban lehet kapni. A legegyszerűbbek (ezek ilyen célra tökéletesek) 2-3 ezer Ft.

[link]

2012. máj. 19. 19:37
 8/12 anonim ***** válasza:

#3 vagyok

Amit én láttam az is olyasmi volt, mint amit linkeltek csak nem volt az alján ez a szögletes dolog, hanem fúrónak nézett ki inkább. De szerintem ez a dekopírfűrész jó lesz. Lehet nem is kell venned, hanem van a szomszédoknak, ismerősöknek és kölcsönadják ahhoz a kis munkához.

2012. máj. 19. 20:11
 9/12 A kérdező kommentje:
A szerszámmal már nincs gondom de sohasem sikerül szimmetrikusan.... Ötletek?
2012. máj. 20. 13:46
 10/12 anonim ***** válasza:

A íves rész nem sikerül?

Tegyél oda egy lavórt, vagy valami hasonló kerek dolgot, amellett rajzold!

2012. máj. 21. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!