Ez mire szolgál a kutyaházon?
Figyelt kérdés
van egy ilyesmi háza a benti kutyámnak: [link]
az ajtón van egy kemény műanyag lengőajtó,mire való? gondolom nem azért hogy bent tartsa a meleget mert bentre való. le lehet szedni. leszedjem? vagy hagyjam rajta?
2012. máj. 13. 19:21
1/10 anonim válasza:
Benti kutyának szerintem úgy ahogy van,felesleges a kutyaház.
Legyen egy szőnyege, vagy egy saját tér,ahol lefekhet,és legyen sétáltatva, vagy a mozgásigénye valamilyen szinten legyen kielégítve.Ennyi.Ja meg persze kapjon megfelelő mennyiségű és minőségű tápot.Ennyi.
2/10 anonim válasza:
Ez az igazi kutyaház ajtó. A kutya megszokja, hogy ha bemegy rajta, becsukódik. És ugyazon az ajtón jön ki a házából. Így kevésbé zavarják a körülötte zajló események, ha magányra van szüksége, vagy aludni akar.
3/10 anonim válasza:
Kinti kutyának való hogy bent tartsa a meleget ősszel vagy télen. Benti kutyának tök felesleges, elég egy kis párna vagy takaró esetleg ágyon aludhat :) Ha akarod szedd le, de benti kutyának felesleges.
4/10 A kérdező kommentje:
1. válaszoló! nem arról kértem tanácsot hogy hogy kell kutyát tartani!!! és ezt a kutyaházat úgy kaptam mert ki akarták dobni full újan. és ingyen elhoztam. a többieknek köszi a választ!
2012. máj. 13. 19:37
5/10 anonim válasza:
Hát ez szerintem kintre kicsit luxus. Ilyet utoljára egy teraszon láttam, egy kis palota pincsinek volt ilyen ólja. Bentre azért jó, mert el tud vonulni az eb
6/10 anonim válasza:
a kutyák szeretik ha saját vackuk van. Nálam erre szolgálnak a ketrecek a házban. le vannak takarva, és olyan mint egy kis kuckó. Szerintem mindenképp praktikus, akár bentre, akár kintre. nyáron az ajtót simán leveheted, de ha kinnt hagyod, akkor télre tedd vissza.
7/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! ebben télen kint? meghagyna hiszen csak műanyag! amúgymeg kinti benti kutya. nyáron néha kint alszik.
2012. máj. 13. 21:03
8/10 anonim válasza:
ha hosszú szőrű nem fagy meg, ez nem sima műanyag, valami szigetelőnyavalya is van benne. <;
9/10 A kérdező kommentje:
de nem azt mondtam hogy ilyen hanem csak hasonló! de ez nincsen szigetelve hanem csak sima múanyag
2012. máj. 14. 18:37
10/10 anonim válasza:
maga a műanyag nem sima műanyag:)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!