Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Most mit csináljak?

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Pár utcával arréb van egy cigánycsalád és van két bolognese-jük,egy lány és egy fiú.Hozzáteszem hogy nem hallgatnak a gazdájukra és mégis póráz nélkül sétáltatják őket és még nyakörvük sincs, és valószínüleg verik őket! és a lány mindig elszökik tőlük és hozzánk jön, mert mi egyszer mikor az utcán kóborolt befogadtuk és egy hétig nálunk volt. aztán meglett a gazdája és azt mondta hogy azért nem kereste mert azt hitte hogy elütötte egy autó.aztán pár hónapig nem láttuk aztán megjelent nálunk a fiúval együt aztán amikor anya visszavitte őket nemsoká a fiút egy lány kezében láttam és felszállt vele a buszra. kicsit később mondták hogy eltünt a 2 kutya.valószínüleg a lány vitte el az egyiket!

Aztán a lánykutya megjelent nálunk és ugatott hogy be akar jönni, de mi nem engedhettük be. hiába montuk neki hogy menj haza nem ment, csak ugatott.aztán a szoszéd

odahívta a házába és most lett nyakörve és hajkurássza a galabokat és olyan boldog!

de megkérdezte tőle a gazdálya hogy nem-e láttam.Én azt mondtam hogy nem,˙pedig a szomszédban van) mert amikor a kutya a kapunk előtt ugatott látszott rajta hogy csontsovány, és a szoszéd aki befogadta annyira szereti azt a kutyát!

Jól tettem hogy nem szólta nekik?

mit tegyek?Szóljak a gazdáinak hogy egint elszökjön tőlük és elüsse valami?

2012. máj. 19. 16:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne, ne szólj!
2012. máj. 19. 16:41
 2/2 anonim ***** válasza:

ne szólj, nem láttad, és kész

gazdáJa, nem láttam-e

2012. máj. 19. 16:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!