Szerintetek hogy szebb a yorki hosszú szőrrel vagy röviddel?
Figyelt kérdés
Tenyésztésre vettem a yorkimat de meggondoltam magam (nem a kutya hibájából) most 10 hónapos járt kiállításokra és nem tudom h lenyirassam-e a szőrét. Van itt olyan gazdi akinek hobbira van a yorkija és hosszú a szőre?2012. máj. 19. 10:00
1/10 0a0n0e0tt válasza:
nekem a barátnőm nagy yorki tenyésztő és ő úgy viszi versenyre,hogy hosszú szőr(de ne annyira,hogy a kutya rálépjen éppen csak hogy a foldhöz érjen)és masnit a feje tetejére
2/10 anonim válasza:
hobbiból tartott yorkinak rövid szőrrel a jobb. Egyszerűbb kezelni, és a kutya is szabadabb, nem kell feltekerni neki, folyton azzal "kínozni", hogy fésülés stb
3/10 anonim válasza:
Nekem rövidszörrel jobban tetszik....hosszú szőrrel olyan BArbie babás...
5/10 anonim válasza:
Ha kiállításra mész, mindenképp hosszú szőr. Nem találkozhatsz ott nagyon rövid szőrű egyedekkel.
6/10 anonim válasza:
Hobbira mindenféleképp rövid, meg sportra is, de kiállításra pedig egész testében földig érő, az a standard hozzá :)
De ha nem viszed kiállítani akkor rövid, nekem amúgyis rövid szőrrel jobban tetszik egy yorki, és nekik és kényelmesebb
7/10 anonim válasza:
Nekem hosszabb szőrrel jobban tetszik. Nem muszáj, hogy a földig érjen, de nem is legyen rövid.
8/10 anonim válasza:
Nekem hosszúval. De hobby kutyusnak parktikusabb és kényelmesebb a kölyök fazon :).
9/10 anonim válasza:
Közben keresgéltem a képek között, és nekem a kettő köztti is nagyon tetszik: nem tudom, hogy hívják ezt a fazont, hogy mindenhol kölyökfazonos, de a lábain hosszabb marad. Olyan mint az uszkároknál a karakül. :) nem tudom érthető e...
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!