Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Most jöttünk meg állatorvostól...

Most jöttünk meg állatorvostól, lenne egy kérdésem?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet hogy van egy pincsimix kutyám és folyamatosan már 1 másfél hete vakarózott az egész testén szinte percenként már, és mondom ma már elviszem orvoshoz,mert nem múlt el neki..Aztán elvittem és nem tudom ez mi,megkérdezi hogy volt -e már ilyen nála? Mondom igen tavaly ugyanilyenkor,mondom lehet növényallergia? Elkezdi és akkor mit csináltunk? Hát mondom kapott egy injekciót. Kérdezi hogy használt? Mondom nagyjából.

Jó beadta injekciót meg kinyomta a bűzmirigyét(jó sok jött belőle igaz),meg mondta hogy a bűzmirigytől az egész testen is viszkethet. Jó oké mindne megvolt,de nem kéne ilyenkor kivizsgálni az okát? Miért nekem kell megmondani mit csináltunk,vagy mit kéne csinálni? Ezt csak allergia vizsgálattal lehetne? Mert tudom az kb 80 ezer ft,annyim valóban nincsen,de vérvétel ilyesmi? Bár lehet csak én vagyok elfogult,nálatok volt már ilyen? vagy hogy kezelték a ti orvosotok ilyesmit? 4 ezret fizettem ezért féreghajtó tabival együtt,nem sokallom mondjuk..

Amúgy a város legjobb klinikájára járunk!

2012. máj. 18. 18:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

hát eddig még nincs javulás,most vacsi idő van de egész eddig végig vakarózott még. :-/ Igazából 3 orvos van ebbe a rendelőbe,aztán van a vezető az a legjobb,van ez a fiatal doki meg még egy fiatal:)Szóval igazából bejelentkezek és ahhoz kerülök ahol épp szabad hely van.

Az első a vezető amikor a kutyám folyamatosan fosott, ő azt mondta kéne neki kivizsgálás meg minden,aztán másodjára a második dokihoz kerültem ő azt mondta felesleges. (nála voltunk ma is)

Jobb lenne persze mindig ugyanahhoz járnunk a vezetődokihoz,de ő ma csak 5ig rendelt sajnos lekéstük ://

De ha visszaviszem ugye mondjuk hétfőn, és nem használt a kezelés amit adott,akkor az újért megint ugyannyit kérhet el? Mert végülis nem tehetek róla hogy nem használt..:/ És persze hogy nem produkál tüneteket ha teljesen be van feszülve meg remegve:/

De nincs benne egy darab bolha se meg semmi!! Elég elkeserítő ez,tavaly is persze elmúlt egy idő után de olyan rossz látni hogy szenved a vakarózástól..Mire végére értem most vége a kajálásnak és megint vakarózik!

Kajára nem allergiás,mindig mást eszik! Idegtépő eskü..Váltanék dokit csak kínos eléggé:(

2012. máj. 18. 20:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem kínos egyáltalán. Bármikor válthatsz dokit, maximum nem kell megmondani az előzőnek, hogy nem vagy vele elégedett. A kutyádról van szó, ilyenkor nincs olyan, hogy "ciki, nem ciki". Egyszerűen váltás, és kész. Én már túl vagyok 4 állatorvoson, és a negyedik az, amelyikkel meg vagyok elégedve. :)))
2012. máj. 18. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!