Mit csináljunk ha begyulladt a kutya füle?
Szerintem sürgősen váltsatok állatorvost. Ilyet nem mondhat...
Én a Surolan fülcseppet ajánlom nektek.
Itt tudsz róla olvasni: [link]
Neten utána nézhetsz az árának, 2-3ezer forint között mozog. Ez segíteni fog, az adagolásnak is utána olvashatsz és ha nem fogyott el a hűtőben tárolva még hosszú ideg megmarad a szavatossága.
De azért én másik orvoshoz is elvinném ha van lehetőséged.
Oké, ezt egyszerűen nem hiszem el. A Gyakorikérdések minden harmadik kérdezője akinek "mi baja van" jellegű kérdése van, azt állítja, hogy bár ő elvitte az állatkáját az orvoshoz, az orvos közölte vele, hogy " -Nem kell a pénzed, nem nézem meg mi baja a kutyádnak/macskádnak."
Persze, hihető. Véletlenül sem arról van szó, hogy a "ravasz" kérdező tudja, hogy ha csak annyit ír, hogy "begyulladt a kutyám füle, mit csináljak" akkor az összes válasz az lesz, hogy VIDD ORVOSHOZ..!
Az én kutyusom is járt már így. Tudtam, hogy az állatorvos, akihez járunk kb.annyit tud, hogy beadja az oltásokat. Így eleve máshoz vittem /50km-el meszebb/.
Antibiotikumot kapott krém formájában, amit 12óránként kellett a fülébe nyomni, illetve előtte fültisztító folyadékkal "kimosni".
Menjetek másik dokihoz, mert ez nem olyan dolog, amire lenne valami házipraktika.
A kutyust nem muszáj vinni, csak részletesen elmondod, hogy mi a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!