Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Összeszeditek kutyátok ürüléké...

Összeszeditek kutyátok ürülékét? Mivel? Mekkora pénzbüntetés jár, ha meglátják? Nincs olyan hely, ahol elvégezheti a nagydolgát anélkül, hogy utána szedegetni kelljen? És ha összeszedtétek, hova dobjátok (gondolo kukába)?

Figyelt kérdés

2012. máj. 18. 14:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
97%
Miért lettek lepontozva azok, akik összeszedik a kutyájuk piszkát? Remélem a kedves pontozó gyakran belelép majd kutyapiszokba, aztán meg majd megy anyázni.
2012. máj. 18. 15:32
 12/21 anonim ***** válasza:
25%

És az miért lett lepontozva, aki nem szedi össze?

Ez is egy olyan kérdés, ahol nem számít, hogy a kérdésre válaszol az ember, ha nem tetszik a válasz, lepontozzák?

2012. máj. 18. 15:35
 13/21 anonim ***** válasza:
84%
Azért bírom, hogy olyan lett jobban lepontozva aki összeszedi...
2012. máj. 18. 15:58
 14/21 A kérdező kommentje:
Honnan tudjátok hogy lepontoztak? Ezt hogy lehet megtudni?
2012. máj. 18. 16:04
 15/21 anonim ***** válasza:
95%

én se rajongok ,hogy össze kell szednem,de megteszem, egy kutyatartónak kötelessége felszedni,más kutya kaphat el betegséget más ebnek az ürülékéből,illetve undorító is..

jó ha megy a hasa akkor ott hagyom ,mert nyílván azt nem tudom felszedni, meg amikor az erdőben sétálunk ott is ott hagyom..

de itt a környéken sokan szedik,cikinek érezném nem felszedni..

2012. máj. 18. 17:25
 16/21 anonim ***** válasza:

Ott van, hogy a válasz hány %-ban tűnik hasznosnak. Ha zöld kezet nyomsz, és rajtad kívül még egy páran, akkor azt írja, hogy ez a válasz 100%-ban hasznosnak tűnik. De voltak olyanok, akik a pirosra nyomtak, akkor ez a százalék sokat zuhan. Sajnos sokan nem bírják felfogni, mire szolgál ez a funkció, és összekeverik a Facebook Like (Tetszik) gombjával...

Amúgy én úgy szedem fel, hogy ráhúzok a kezemre egy nejlonzacsit, megfogom a kutyapiszkot, és visszafordítom a zacskót. Az utcán, kertek előtt összeszedem, de azon kívül, ha a kutya befut a bozótba, és ott ürít, már nem megyek oda utána. De ha itt is a földútra piszkol, egy nagyobb levéllel felveszem vagy elsöpröm az útból. A természetben már nem minősül szemétnek szerintem, a rókák, vaddisznók után sem szedi össze senki.

2012. máj. 18. 17:29
 17/21 anonim ***** válasza:
Le lettem pontozva amiért összeszedem? Öregem...!
2012. máj. 18. 17:54
 18/21 A kérdező kommentje:
A 17:29-es válasznak köszi. Én régebben egy levéllel szedtem össze és a bozótba dobtam, de akkor most már nejlonzacskót használok.
2012. máj. 19. 07:43
 19/21 Szilvi & Argos ***** válasza:
67%

Közterületen, tehát utcán, kertvárosban, lakótelepen, parkokban 90%-ban összeszedem, már ha felszedhető állagú. Zacsit húzok a kezemre, megmarkolom a dolgot, kifordítom és összekötöm, és kidobom a kukába/ürülék tartó tartályba. Ha hígabb, akkor megpróbálom homokkal, levéllel, fűvel együtt felvenni, persze marad a földön is :D Kutyám a fára felfarolva, vagy nagy gazak közepébe szeret produkálni. Fa tövéből összeszedem, ha nagyon híg, akkor ott marad. A gazakból azért nem szoktam kibányászni, csak ha nagyon kemény.

Duna-parton a nádasban, magas növényzetben otthagyom természetesen, meg erdőben, mezőn is a semmi közepén.

Meg persze ha sötétben a bozót közepén csinálja, ott sem :D

6/18 tegnap 14:53:

Az, hogy kutyafuttatón nem szeded, az undorító dolog, hiszen a többi kutyással ÉS MAGADDAL szúrsz ki. Egyszerűen képtelen vagyok megérteni, hogy lehet rengeteg kutyás annyira igénytelen és undorító, hogy azon a helyen, ahol naponta 2-3 alkalommal megfordul, játszik, labdázik a kutyájával, nem szedi fel a cart...nem zavar téged, hogy belelép a kutyád, aztán rád ugrik, beleesik a labda, aztán azzal kellene játszani?????

Az a szánalmas, hogy pl a csepeli rendelet szerint a futtatókban nem vagyunk kötelesek szedni a cart...pedig ott is okozhat fertőzést, a futtatóban megszáradt termék is szállhat a levegőben por formájában, akár a külső termék pora, és a szomszédos játszótérre is bekerülhet!

És a nagy kupacok "csak" undorítóak, de a kicsikbe, a szobaizék carjába könnyű belelépni, hiszen a magasból nem is látszik sokszor a levelek közt a fűben...ha nem akarsz zacsit pazarolni, akkor zsepi is van a világon.

Ma reggel pl. 2 zacsi ment el a semmiért a 30 kg-os kutyám esetében...ez van

Kérlek, GONDOLKOZZ!!!

2012. máj. 19. 16:57
 20/21 anonim ***** válasza:
Ne haragudj meg, de szerinted az nem tesznye, meg undorító, hogy akkora kupac sz*rok vannak a futtatón mint a kutyám? Szerintem SOKKAL nagyobb fertőzés veszélye van, mivel nagyobb mennyiség. És ezek a városban, vagy játszótéren, ÓVODA MELLŐL sem szedik fel. Mert, hogy gusztustalan. Milyen jó is lehet, jön ki a kisgyerek még játszana, erre bele tenyerel egy jó nagy kupacba... Én egyedül a futtatón, meg gazos, erdős részeken nem szedem fel. Felszedném a futtatón is, és mint mondtam szedtem is, hogy ha csak EGY embert látnék, aki felszedi a kutyája után ott. De senki... Akkor az én kiskutyámé is elfér ott a sok nagy mellett szerintem.
2012. jún. 3. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!