Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kan kiskutyám néha játék...

A kan kiskutyám néha játék közben párzó mozdulatokat csinál a lábakon/kezeken. Miért?

Figyelt kérdés
Csak most lesz 11 hetes. Ennyi idősen csinálhatja dominanciából? Nekem nem annyiszor csinálja (mert én nem hagyom), de másoknak mindig ezt csinálja, vagyis csak akkor, amikor rájön ez az őrület, de akkor le se lehet állítani.
2012. máj. 18. 14:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
50%

szia!

Szerintem meg nem dominancia, ahhoz még fiatal. Tudod miért csinálja? Mert a kiskutyák ezt a mozdulatsort is ugyan úgy gyakorolják, mint a verekedést. Ezt is meg kell tanulniuk, mire szükség lesz rá :). Csak a kicsi hamar rájön, hogy ettől felzúdul a "közönsége"! Figyelmet vív ki, mai tetszik neki. Ezért kezd rá olyankor, amikor nem vele foglalkozol.

A megoldás az, hogy ne törődj vele, csak tedd arrébb. Ha 20x, akkor 20x egymás után, de ne fenyítsd nagyon, mert a negatív törődés is törődés!

Pont olyan ilyenkor, mint a 3 éves gyermekek a munkahelyemen az óvodában. Tudja, hogy nem szabad, de azért is csinálja, és a huncutság ott csillog a szemében.

Azt akarja, hogy figyelj rá! De ilyenkor ne add meg neki a figyelmet, és akkor leszokik róla. Ugyan az, mint az ugrálás, ha hazaérsz.

2012. máj. 18. 16:03
 12/14 anonim ***** válasza:
miért lettem lepontozva? -.-
2012. máj. 19. 13:08
 13/14 anonim ***** válasza:
nem tudom, de nem én voltam :)! én nem használom a pontozást :).
2012. máj. 19. 13:41
 14/14 A kérdező kommentje:

13:08-as gondolom azért mert nem a kérdésre válaszoltál! -.-"

Mellesleg a helyesírásod sem 5-ös.

2012. máj. 20. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!