Mi a véleményetek ezekről a Yorkshire terrier kennelekről?
A párommal nemrég lefoglaltunk egy yorkit egy kennelnél, de mint kiderült, ha onnan hoznánk kutyust több mint valószínű hogy átvernének, így azt a foglalást lemondjuk. Viszont keresnénk másik kennelt, amelyik megbízható, ezért nézelődtem és találtam párat.
Nektek mi a véleményetek a Strázsavári Yorkshire terrier kennelről ( [link] )
a Best Princess Yorkshire Terrier kennelről ( [link] )
a FREEMORE Yorkshire terrier kennelről ( [link] )
a Silver-York Yorkshire Terrier kennelről ( [link] )
és a Kibo The Great kennelről ( [link] ) ???
Melyiket ajánlanátok, esetleg van valaki, aki valamelyik kennelből vásárolt kutyust? Most tényleg szeretnénk jól dönteni, így nagyon szeretném meggondolni melyiket választjuk, ezért kérnék tanácsot. Köszönöm előre is.
Átnéztem az oldalakat, a Kibótól vennék kutyust, legalábbis leginkább az fogott meg.
Bestprincess meg nagyon gyanús. "oltva, féreghajtva, chippelve elvihetőek". És a törzskönyv? Egyik kutyájáról sincs még csak egy név sem. Standard fotót sem láttam, mindegyik hobbikép. A kiskutyák elvitele napra pontosan meghatározot? A hívj a részletekért szlogen többször feltűnik, már-már tukmálás. Hát ezt a helyet elkerülném!
Hát egyiktől se vagyok elhalva...
Strázsaváriról én nem hallottam jókat, a honalpon is kb nulla infó van... a Best princess egy vicc, csupa hobby minőségű kutya és arra se esküdnék meg, hogy az oltás, chip, féreghajtás + "szobatisztaságra vannak előnevelve " -_-" mellé törzskönyvet is adnának, nagyon nem szimpatikus így első ránézésre.
A bemutatkozó szöveg alapján a Silver york nem tűnik rossznak, azt ajánlatos lenne közelebbről is megnézni, de igazán annyira nem fogott meg, a kutyáik se tetszenek annyira.
A Kibo elsőnek jónak néz ki és még 1-2 kutyánál patella szűrés is van fenn viszont kiállítási eredményként csupa MKSz... ami egy dolog nincs bajom az MKSz el de azért helyén kell azt is kezelni...
Talán a Freemore az amiben fantáziát igazán látnék és igazi tenyészérték van a kutyáiban...igazán ettől se vagyok elhalva de összességében még talán ez tűnik nekem a legnormálisabbnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!