Apósom veri és rugdossa a kutyáját szerinte ez jó poén?
Figyelt kérdés
Nincs ötletem mit csinálhatnék, az egész család fel van háborodva, anyósom zavarodottan nevetgél, hogy régen nem volt ilyen a papa. Szegény állat teljesen elvadult, már ugat mindenre, mindenkire, és félek bemenni hozzájuk. Mit tehetnék? Hogyan értethetném meg vele, hogy amit csinál az szörnyű?? Minél jobban mondjuk neki, annál jobb poénnak tartja, és annál durvább a kutyával.2012. máj. 18. 10:42
21/28 anonim válasza:
Nyugodtan jelentsétek fel. Az ilyenektől simán elkobozzák az állatot. Elhiszem ,hogy nem könnyű, hisz családtag.
22/28 anonim válasza:
Ti csak vegyétek fel, és küldjétek el az állatrendőrségnek, állatvédőrségnek, rendőrségnek, kereskedelmi televízióknak... Valamelyik biztosan lépni fog, és akkor nem nektek kell fenyegetőzni.
24/28 anonim válasza:
Szerintem az apósod beteg, gyógyszerre lenne szüksége. Esetleg egy pszichiáterhez nem tudjátok valahogy elvinni?
25/28 anonim válasza:
Én is azt gondolom, hogy az apósod beteg. És ez csak egy tünet. Van családja, gyereke, felesége, kötelesek kezeltetni. Ha ez a tünet nem igy jön elő, hanem mondjuk a saját karját vagdosná, akkor sem tennének semmit??? Mire várnak?
A kutyát mielőbb hozzátok el onnan, nem jövő héten, nem holnap.
És közben orvost keresni, sürgősen. Anyósod ne szégyenkezzen, menjen és kezdjen intézkedni. Vagy a párod.
26/28 anonim válasza:
Előző vagyok... Egy ismerősünk mondta, hogy az idős anyja egy baltával fejbevágott egy macskát. Pedig járni alig tudott. Aztán csak a baltát az ajtó mellett tartotta, aztán egyszer mondta, hogy a szomszédokat is fejbe fogja vágni, mert eljárkálnak az ajtaja előtt. Ekkor kerestek neki bentlakásos intézetet. Nem kell ezt kivárni!!! Persze, nem tudhatunk biztosat,de azért van szakorvos, hogy megállapitsa, ha ilyen természetü a probléma.Ezt pedig megnézetni feleségének, gyerekének kutya kötelessége.
27/28 lakle válasza:
Azonnal orvos! Könnyen meglehet a következő az anyósod lesz! Ha már nem verte meg eddig is jópárszor.
28/28 anonim válasza:
Szerintem először inkább szervezettek be barátokat (akit nem ismer nyilván) és menjenek oda,hogy feljelentést tettek ellene (apósod) állatbántalmazásért. Szerintem ezzel be lehet ijeszteni és családi botrány, elmérgesedés sem lesz belőle... Akkor lesz probléma,ha nem változik a helyzet:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!