Apósom veri és rugdossa a kutyáját szerinte ez jó poén?
Figyelt kérdés
Nincs ötletem mit csinálhatnék, az egész család fel van háborodva, anyósom zavarodottan nevetgél, hogy régen nem volt ilyen a papa. Szegény állat teljesen elvadult, már ugat mindenre, mindenkire, és félek bemenni hozzájuk. Mit tehetnék? Hogyan értethetném meg vele, hogy amit csinál az szörnyű?? Minél jobban mondjuk neki, annál jobb poénnak tartja, és annál durvább a kutyával.2012. máj. 18. 10:42
11/28 anonim válasza:
filmezd le, jelentsd fel. akkor eltiltják az állattartástól. és nem értem, a a férjed ezt hagyja?
legalább menjen oda, kiabálja le a fejét, hátha észretér.
12/28 anonim válasza:
"Párom azt mondja.."
A párod ne neked hadováljon, hanem az apjának, álljon a sarkára (ha valóban jól itéled meg a helyzetet).
13/28 anonim válasza:
Videózd-fotózd le, több esetet is, jelentsd be az Állatvédőrségnél, ők el tudják koboztatni a kutyát, pláne ha vannak rajta látható sérülések, és talán azt is el tudják érni, hogy eltiltsák az ipsét az állattartástól. Ha neked nem megy a videózás, beszélj össze anyóssal, vagy a szomszéddal, akárkivel.
14/28 A kérdező kommentje:
Párom itt ül mellettem, nem hadovál :-) hanem már ő sem birja tovább!!! Köszönjük a válaszokat, nem hagyjuk, de elég kínos ez nekünk, már többször összevesztünk vele, elég gáz! Megpróbáljuk a filmezést, felvesszük telefonnal, és befenyítjük vele, majd írok hogy mi történt. Jó, hogy ennyien írtatok, bár sikerülne valami. De higgyétek el, hogy nem olyan könnyű intézkedni mint gondoljátok...
2012. máj. 18. 11:01
15/28 anonim válasza:
Várjuk a válaszod, hogy hogyan sikerül kimenekítened azt a kis szerencsétlen kutyust!!!!
16/28 anonim válasza:
Szerintem a filmezéssel se mentek sokra mert mikor nem vagytok ott szerintem akkor ugyanugy megveri ugyhogy én azt mondom hogy apósod fejét egy kicsit kezelésbe kéne venni....amit tesz azt egy normális ember nem csinálja...még akkor sem ha az a kutya valami rosszat tesz...
17/28 A kérdező kommentje:
Legszívesebben én is megverném, meg rugdosnám emiatt, megérdemelné. A hangsúly nem a kutyán van (amúgy egy hatalmas kaukázusi) hanem az összes többi állattal is így bánik, és milyen ember az ilyen? A nyaralóban is van kutyánk, meg a macskák, nem menekíthetem ki folyton mindig mindet, ezért gondoltuk, hogy apukát kéne leállítani, inkább ebben várnánk segítséget
2012. máj. 18. 11:17
18/28 anonim válasza:
Egyetértek a negyedik válaszíróval, ha én kerülnék efféle szituációba, azt hiszem először is keresnék a saját családomból valakit, aki szívesen befogadná, és értelemszerűen ahová az apósom még csak véletlenül sem keveredhet a lebukást elkerülendő. Másodszor, az egyik éjjel - vagy nappal, amikor nem tartózkodik otthon, - kicsempészném a kutyát, pórázt a nyakára, - egy szájkosár is jól jöhet a véletlen baleseteket megelőzvén - és hopp be a kocsiba. Mivel lényegében a családhoz tartozol, a ténykedésed simán kivitelezhető lenne, persze a kutya kicsempészésének feltűnőségét lehetőség szerint a nullára kellene redukálnod. Ezután hazavinném, kikupálnám, - elsősorban egy kiadós etetés, fürdetés - aztán go a legközelebbi állatorvos, hogy megvizsgálja nem szenvedett-e az állat maradandó sérüléseket, valamint a szükséges oltások beadatása sem árthat - és aztán már tovább lehetne szállítani. Ugyanakkor annyiban sem hagynám a dolgot, szenvtelenül felnyomnám az állatvédőknél, vagy egyéb hatóságnál. Azért persze névtelenül, mert a családi békét nem szükségszerűen kell feláldozni az igazság nevében. Csak az a gond, hogy a kutya alaptermészete és szocializációja olyan mérvű csorbát szenvedhetett, mely csak nagyon nehezen, ha netán egyáltalán sem korrigálható... De ezt az állatorvos úgyis látni fogja, hiszen oda mindenképp el kell majd vinned. Viszont tulajdonképpen tökéletesen mindegy hogyan csinálod, csak NE hagyd ott szerencsétlen állatot! :(
19/28 anonim válasza:
Nem azért, de én biztos odamennék és megrugdosnám apósodat, amikor fekszik. Mert az tök jó poén. Szerintem is filmezd le és koboztassátok el a kutyát az Állatvédőrséggel. Vagy a másik: kérd el, hogy te elviszed sétálni a kutyát, aztán véletlenül "szökjön el". Pár napra biztos el lehet valahol szállásolni és utána pedig menhelyre vagy új gazdihoz vinni.
20/28 anonim válasza:
A rendőri fenyegetés használna a legjobban.
Így egy kicsit megnyugtatóbb, hogy kauról van szó. Ez a fajta nem arról híres, hogy sokat tűrné a bántalmazást, egyszer majd védekezni fog, remélhetőleg a közel jövőben, akkor pedig kicsi lesz az esélye, hogy az apósod túl éli, arra pedig szinte semmi, hogy egyben ki fog jutni a kutya hatótávolságából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!