Kiskutya vásárlásnál elhozatal után küldi a
törzskönyvet. Létezik ilyen?
Figyelt kérdés
Vettünk egy bernàthegyi kiskutyàt, jövő hèten hozzuk el, de azt mondta akitől vàsàrjuk, hogy megrendelte a törzskönyvet, de nem èrdekel addigra ide. Majd ő küldi a mi àllatorvosunknak. Lètezik ilyen? Mi arra a garancia, h meg is kapom?
A szerződésbe mindent irass bele, és akkor nem lehet gáz!
2012. máj. 17. 21:13
12/19 anonim válasza:
A szerződéssel polgári peren elbohockodik évekig, szerintem ebben az esetben ez nem garancia.
2012. máj. 17. 21:21
13/19 anonim válasza:
Igen, mi is így voltunk, mert először azt hittük, export pedigree kell majd, de kiderült, elég a sima is, mert az EU-s országokban elfogadják a honosításhoz, csak a MEOE ezt nem veri nagydobra... Ahhoz meg az kell, hogy megrendelje a simát, majd visszaküldje, és kiküldjék helyette az exportot. De végül nem kellett, így postán elküldte nekünk.
2012. máj. 17. 21:23
14/19 anonim válasza:
Írjátok le, de amúgy szokott ilyen előfordulni. esetleg egyezzetek meg úgy, hogy Te meg akkor adod mondjuk az utolsó 10 E-t, ha van TK. (ez kb az ára)
2012. máj. 17. 21:24
15/19 anonim válasza:
Igen ez jó ötlet, csak akkor oadd oda az utolsó, vagy egy bizonyos összeget, ha megjött a tk. Amúgy reális az ára kölyöknek! Tehát nem ilyen 40-50e Ft ugye?
2012. máj. 17. 21:28
16/19 anonim válasza:
Én megvárnám a kutya elhozatalával a törzskönyvet. Á, dehogyis! Természetesen nem bírnám ki, annyira szeretném hogy a kutya az enyém legyen, de lehet kötni szerződést.
2012. máj. 17. 21:37
17/19 anonim válasza:
Én rendre ezt csinálom egyrészt vagy mert lusta vagyok és későn váltom ki a törzskönyveket másrészt ha időben is jön össze véletlen a dolog, akkor is mindig történik valami pl most időben adtam le meg is kaptam de tele volt hibával így küldhettem vissza az összeset a kicsik már mind gazdinál voltak mire megjöttek...
A kedvencem tényleg az volt mikor a MEOE ban közölték már rég elküldték a dokinak a doki mondta nála nincsen majd lekértem egy új adagot. 3 hétre rá hozta ki a dokihoz az eredeti adagot a posta...hogy hol kallódott az a világ egyik nagy rejtélye..
Döntsd el mennyire bízol a tenyésztőben, ha nem bízol benne akkor kérd meg, hogy írjatok szerződést vagy nézd meg az alombejelentő másod példányát.
Mondjuk tőlem egy gazdi se kért ilyet... mindenki tudja, hogy megbízható vagyok csak nagyon khhmmm hát szétesett...
2012. máj. 17. 22:10
18/19 anonim válasza:
Mintha magamat hallanám!!! Általában az utolsó pillanatban adom be, és akkor már kénytelen vagyok kérni a gyorsitott felárral:))))
2012. máj. 18. 06:15
19/19 anonim válasza:
Van valami fejlemény? Én is izgulok, mert még mindig nem kaptam meg 5 hónapja....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!