Törzskönyvet tudok utólag csináltatni?
Figyelt kérdés
Van egy kopasz kutyám de törzskönyve az nincs neki és szeretném ha lenne.Hogy és hol tudom megcsináltatni? (kaptam)2012. febr. 24. 23:51
1/5 anonim válasza:
sehol és sehogy.
legközelebb törzskönyvvel együtt vedd.
2/5 anonim válasza:
Késő bánat. Beszélj azzal akitől kaptad. csak a tenyésztője tudna neki csináltatni, de csak akkor ha a szülőknek van, és még erre az alomra nem adott le alombejelentőt.
3/5 anonim válasza:
Csak a tenyésztő tud kikérni neki törzskönyvet...persze,ha csak nem egy szaporító,akinek egyik kutyája sem rendelkezik tk-val. Nah meg nem tudom pontosan,de van egy időhatár is valami 180 nap,amíg ki lehet kérni.
4/5 anonim válasza:
Sajnos sehogy.Gondolom nem hivatalos tenyészetből van,mert akkor lenne neki. Ha meg már idősebb,a helyzet még bonyolultabb- dns tesztet kell csináltatni,az meg ugye nem két fillér.
5/5 anonim válasza:
Amúgy nekem is ilyen kutyusom van,tenyésztőtől hoztam el ajándékba, ivartalanítási kötelezettséggel és neki van törzskönyve.Szóval ha alapból lenne a kutyidnak olyanja,akkor szerintem te is megkaptad volna. Egy jó tenyésztőnél ez nem opció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!