A kutyánkat hogy lehetne megtanítani ezekre míg nem lesz 1 éves?
A kutyám nem sokára , 3 hónap múlva 1 éves lesz.
Én úgy hallottam hogy 1 éves kor alatt kell ezekre megtanítani!
Ezeket szeretném , hogy megtanulja:
Állj,harap,hömpölyög!
Aki tudja az írja meg hogy hogyan!
Köszönöm a válaszokat előre is!
Örzö-védöre másfél éves kor UTÀN kezdik el tanítani, addig az engedelmességi részt oktatják meg, hogy minden szituációt kontrollálni tudj!
Hogyan? Kutyaiskola!
Állj,harap,hömpölyög ???
Ilyen parancsokat sehol nem tanítanak. És mi az a hömpölyög??
Olyan jókat szórakozok ezen a fórumon feltett kérdéseken :D
de most komolyan?első alap engedelmességi feladatok: ül, feküdj, pacsit ad, gyere ide, lábhoz (séta közben), állj (séta közben), marad, hozd vissza, ereszd el, ezek amiket kutyaiskola nélkül is bárki meg tud tanítani a kutyájának...ezek már mind otthoni és ingergazdag egyéb környezetben is mennek már?
a aharapot nem tudom mért kell neki megtanítani, amelyik okos, az öszötnösen is tudni fogjy, mikor lehet és kell harapni, amelyik nem annyira okos, azt meg nem kell erre tanítani.
hömpölyög?hempereg? jutamolfalattal és meghempegeted vagy egy kedvenc játékkal segíted a dolgot, hogy azt úgy mozgatod, hogy magától meghemperegjen a kutya...ha az alap parancsok mennek és már rá érzett az ízére ezeknek a dolgoknak, akkor ezt is gyorsan megtanulja.
Hát ..Talán valamikor megtanulja!
Mert ugyanis , aki meg akarja tanítani annak sok sikert kívánok!
Köszönöm a válaszokat!
3 válaszadó !
Nem tanítanak ilyet sehol?
Én nem kutya iskolára gondoltam , mert ott nem bírná ki!
Amúgy is egy kezelhetetlen labrador :)
Csak azt harapja, aki a kapun belül bejön.(engem nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!