Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Rajzfilm függő a kutyám. Mi a...

Rajzfilm függő a kutyám. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Ha mesefilm megy és elkapcsolom kutyám elkezd ugatni. Szinte hisztizik. Addig csinálja míg vissza nem kapcsolom. Ez már beteges. Segítsetek!!
2012. máj. 17. 14:38
1 2
 11/17 rullet2002 válasza:
47%
kérdesz meg a csoda dokiz olasz országból vagyis angliábol!
2012. máj. 17. 16:09
 12/17 anonim ***** válasza:

Hogyhogy mi a teendő? Nem elég világos? (bocs, hogy nyers vagyok, de a tehetetlenség kiakaszt.)

Elsősorban, állítsd le. Szólj rá, és küldd ki a szobából. Sajátítsd ki a Tv-t. Ha nem engedelmeskedik és továbbra is ugat, bökd oldalba - ezzel kizökkented. Akkor már rád fog figyelni, és ha kihúzod magad és elé állsz, majd elkezdesz felé menni, rá fog jönni, hogy nincs helye a Tv közelében. Minden alkalommal, amikor elkezdi a hisztériát, te leállítod. következetesen.

Másrészről, ebből látszik, hogy a ti falkátokban a kutya a falkavezér. Mindig tartsd szem előtt, hogy ha a kutya BÁRMIRE ráveszi a gazdáját, akkor ő a falkavezér.

Ajánlom, hogy olvass utána a falkavezérségnek:

[link]

És hogy nézd meg ezt a videósorozatot:

http://www.youtube.com/watch?v=sf2tw4gWCnY

2012. máj. 17. 16:29
 13/17 anonim ***** válasza:
46%
Na végre, egy értelmes válasz... de sejtem, hogy nem sokat segít... ha már ilyet kérdezett...
2012. máj. 17. 21:02
 14/17 A kérdező kommentje:
Nem akarok hIres lenni... Nem teszek fel videót én csak azt akarom hogy legyenegy aranyos kutyám. Az értelmes válaszokat köszönöm
2012. máj. 18. 07:22
 15/17 anonim ***** válasza:
megzabálom! Ha idegesít add nekem a kutyád! :)
2012. máj. 18. 20:12
 16/17 anonim válasza:
Értem, hogy nem akarsz híres lenni, de a kutyád tud valami olyat, amilyet semelyik másik sem. Legalább gondold át! Egy videó még nem jelent olyan sokat.
2012. máj. 18. 22:42
 17/17 anonim ***** válasza:
Az értelmes választ már megkaptad, próbáld kitalálni, melyik lehet az... reméljük, kitalálod+!
2012. máj. 20. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!