A fiataloknak derogál felszedni a kutyakakit?
Az a tapasztalatom, hogy a fiataloknak ciki a kutyájuk után összeszedni a kakit, fapofával végignézik, ahogy kakil a kutya és mennek is tovább.
Pont tegnap a sétáló utcában egy fiatal lány kiskutyája már nem bírta tovább és az út közepére kakilt, a lány meg rángatta vörös fejjel, hogy ne sza..rjál ide, szerencsétlen kutya félig futó helyzetben potyogtatott.
Nem cikibb egy ilyen, nem gazdához méltó viselkedés?
Mennyivel lesz kisebb ember az, aki felszedi a kutyaürüléket?
Kifogást mindig találnak azok, akik nem szedik fel...
100 db-os uzsonnászacsi 200-300 Ft. Azért ha vesz kettőt az ember nem fog csődbe menni és nem 2 nap mire elfogy.:)
2 éve kezdtem el felszedni a kutyám után,igazából addig sehol sem olvastam,hogy fel kel szedni meg nem is tudtam és a környéken senki se szedte így én se, de aztán egy kutyás gazdi oda jött és adott egy zacskót és mondta (kedvesen) hogy légyszi szed fel a kutyusod ürülékét, én csak néztem ,megköszöntem a zacsit felszedtem, aztán azóta mindig felszedem és most már látom hogy egyre többen szedik fel a kutyájuk után és én már azt érezném cikinek ha nem szedném fel, amikor véletlenül többször kaksizott a kutyum mint amennyi zacskóm volt és zsepi se volt nálam, akkor is körül néztem nem e jön vki , aztán elmentem ott hagytam,de szégyeltem magam..
19/L
Én is mindig felszedem, séta közben is meg a kertben, szüleim nem szeretik nézegetni.:D Egyébként egyáltalán nem gáz hogyha felszeded, minden kutyás tudja (aki tényleg Kutyás), hogy ez ezzel jár.
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!