Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám fél a hajszárítotól?

A kutyám fél a hajszárítotól?

Figyelt kérdés
Ha nem nagyon akor szabad?

2012. máj. 16. 22:58
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem minden kutya fél a porszívótól és a hajszárítótól. Miért kellene hajszárítózni? Én is szoktam fürdetni melegben a kutyáim, aztán törölközővel megtörlöm őket és megszáradnak a melegben. De hjajszárító?!!
2012. máj. 16. 23:05
 2/10 anonim ***** válasza:
35%
Természetes, hogy minden normális kutya fél a hajszárítótól, ha az be van kapcsolva.
2012. máj. 16. 23:07
 3/10 anonim ***** válasza:

Félnek, de pár alkalom után megszokják!

Amúgy kedves első válaszoló vannak olyan fajták ahol meg kell szárítani a szőrt, mert ha vizes marad akkor csak visszafilcesedik.

2012. máj. 16. 23:09
 4/10 anonim ***** válasza:
Ez is olyan, hogyha te tényleg a kutya fölött állsz és a kellő távolság is meg van a sorrendben, akkor a kutya el fogja hinni, hogy a hajszárító nem akarja őt elolvasztani és elszublimáltatni. El fogja hinni, hogy te meg tudod őt védeni mindentől, nem kell félnie sehol, semmilyen körülmények között, ha te vele vagy. :)
2012. máj. 16. 23:23
 5/10 A kérdező kommentje:
Az enyém akkor is fél, ha ki van kapcsolva, és csak meglátja. :S
2012. máj. 16. 23:26
 6/10 anonim ***** válasza:
Le tudnád írni, hogy reagál? Milyen a farokállása, a testtartása, a fejtartása, hogy veszi a levegőt, próbál-e "menekülni", sír-e, hogy közelíti meg, mennyire lehet motiválni, hogy odamenjen, megszagolja azt?
2012. máj. 16. 23:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Az én kutyusom is fél tőle,de ha használnunk kell,hogy megszárítsuk,el szokta tűrni. Olyankor simogatom,mellette vagyok,van,hogy párom is besegít,ketten hamarabb végzünk. Igaz,nagyon tud örülni a kutya,mikor végre nem "nyúzzuk" tovább :)
2012. máj. 17. 01:02
 8/10 anonim ***** válasza:

Érdekes is lenne, ha minden kutya félne tőle, akkor bajban lennének a kutyakozmetikusok :D

Az enyém se attól nem fél, se a porszívótól. Sőt, ha szárítom a hajam még jön is oda, h fújjam a pofáját és ő meg kapdoshasson a levegő után :)

Kedves kérdező: valószínűleg korábban már érte a hajszárítóval kapcsolatban negatív élmény, mivel h kikapcsolt állapotban is fél tőle.

2012. máj. 17. 08:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy inkább csak hiszti az egész? Nálunk is a kutya játéknak veszi az ilyen dolgokat. :)
2012. máj. 17. 08:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha fél, megijed, akkor ne kapcsold ki, és ne kezd el nyugtatgatni, csak tegyél úgy, mintha a hajadat szárítanád, hogy lássa, neked sincs bajod tőle, nem kell félni.
2012. máj. 17. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!