Aggódnom kellene? Mérgező?
Látom itt is előjöttek a sztereotípiák, ha a kutyám másfél kg (azaz öleb), akkor a gazda (én) csak egy tudatlan tuskó lehet, akinek még szobanövény sem való, nem hogy kutya.
Harmadik! A mérgező azt jelenti, hogy mérgező, igen, van hogy egy kutya fél kg szőlőt is összeehet a földről még sincs baja, egy másik kutya meg egy szemtől is az állatorvosnál köt ki. Ezért tanácsos inkább kerülni ezeket az ételeket. Te azt adsz neki, amit csak akarsz, én meg inkább nem adok ilyeneket sem a kicsi, sem a nagy kutyámnak.
(a dohányzás is mérgező, mégsem hal bele mindenki, ettől még nem kell mindenkinek rászoknia...)
a gyermekláncfűben tejnedv lehet ami mérgező
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Igen, igen, azt láttam már én is ma, mikor kutattam az interneten.
Csak hát a remegés aggodalomra adott okot, soha nem szokott remegni, és az egyetlen, ami "abnormális" volt a tegnapi napirendjében, az a gyermekláncfű levelének megevése volt, így csak arra tudtam gyanakodni.
Még ha nem is mérgező, azért megviselhette a gyomrát, soha nem szokott ilyeneket enni, csak a száraz tápját reggel/este és napközben a jutalomfalatokat, mikor gyakorolunk, szóval könnyen lehet, hogy nem magával a levéllel volt a baj, hanem csak azzal, hogy nem megszokott dolgot evett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!