A Beauceron ( beauce-i juhász kutyának ) Mik az ősei? A Dobermannban biztos vagyok De mondjuk a német juhász? Meg a roti lenne még?
Ha mondjuk elő szeretném állítani a fajt ( Amit természetesen nem fogok meg tenni ! ) ( Csak felteszem )
Akkor milyen kutyákat kéne hozzá pároztatni hogy ki jöjjön a beauceron vagy csak hasonlítson rá . Mert tudom hogy az nem lenne elfogadott beauceron .
Várom a Okos Válaszokat !
Mindenki használja a fantáziáját , vagy az eszét .
Csak a normális válaszokra vagyok vevő .
és minden sikeres férfi mögött egy nő
igaz, hiszen a sikerességhez önbizalom kell,az pedig párkapcsolat nélkül, kielégítetlenül, besavanyodottan nem megy.
Te most mire írtad ezt a SALÁTÁT ? :D
Szerintem eltévesztetted a ház számot !
A beauceron egy régi fajta. A 17. században írták le, mint francia pásztor és vadász kutyát, így a dobermann, ami csak a 20. század végétől létezik, semmiképp sem játszik szerepet ennek a fajtának a vérvonalában. A rottweiler telesen más területről származik, másra is használták. Egyik fajtának sincs köze a beauceronhoz, azon kívül, hogy hasonló a szőrük, a mintázatuk. Jellemében mind három fajta, de különösen a beauceron nagyon eltérő.
Nem tudnál "előállítani" egy ilyen kutyát. Távolról a formája, a testfelépítése hasonló lenne, de viselkedésében, jellemében meg sem közelíteni ezt a kevésbé híres pásztorkutyát.
Fhú te biztosan értesz a fajtához ! :)
Köszi az értelmes válaszodat !
De ha külsőre szeretném hogy hasonlítson milyen fajtát kéne használni ?
Mert láttunk a vonaton egy ilyen fajta kutyát egyből rotweilernek néztük !
De a gazdája fel volt háborodva hogy ez egy Francia fajta és a fajtiszta :D
Nagyon meg fogott a kutya kinézette .
Jó megtermett egy kutya volt !
értem .
Akkor csak a szerencsének köszönhetném ha sikerülne .
:D
Neked amúgy milyen fajta kutyád van csak nem beauceron ? *-*
És mennyiért lehet venni egy ilyen kutyád ?
És hol találok egy beauceron tenyésztőt ?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!