Minden Német juhász "nyüszög"?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ma az egyik ismerősömnél voltam akinek van egy kan német juhásza , gyönyörű kutya tenyésztőtől van és imádja a gazdáját valamint jól szocializált.. Mikor kint voltam sokszor halottam hogy mintha nyüszögne a kutyus vagy nem is tudom:') Gazdája azt mondta h sokszor nyüszög így. Nem beteg ez biztos. Minden nj szokott így nyüszögni ? Vagy ez egyed függő? Kicsit hülye kérdés de kíváncsi vagyok.:D
2012. máj. 12. 16:48
3/9 anonim válasza:
Az összes vadászkutya (magyar vizsla, erdélyi kopó stb.) nyüszög, jellegzetes a nyűnyű hang, ez a gazdinak szól. Szeretne melletted lenni, vagy csak üdvözöl.
4/9 anonim válasza:
Ez nem fajta függő,hogy nyüszög-e vagy nem hanem egyed függő.Az én kutyám(spániel)is elég sűrűn szokott nyüszögni,már kölyökkora óta ezt csinálja pedig nem beteg és nincsen semmi baja mert állatorvossal ki lett vizsgáltatva.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat !:)
2012. máj. 12. 17:07
6/9 anonim válasza:
A nyüszögés többségiben az unalom vagy hiszti jele, ez nem betegség, csupán közli a jelenlegi állapotát. Erről le lehet nevelni a kutyákat persze, bár én pont szeretem ezt, sőt, a kölyköknél rá is szoktam erősíteni erre, hogy ha valami komolyabb gond lenne, azt is jelezzék.
7/9 anonim válasza:
Én eddig csak beagle-nél tapasztaltam iylet...
8/9 anonim válasza:
3/7, A NÉMETJUHÁSZ MIÓTA VADÁSZKUTYA???
Kérdező, az enyém igen, és az ismerősömé is szokott nyüszögni. Hisztizni akkor szokott, amikor pl. a kutyaoviban megfogják, amíg én elszaladok, és hisztizik utánam. Az ismerősömé ugyanígy. Meg az enyém, ha leállok beszélgetni, és megunja... 4 hónapos.
9/9 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a válaszokat!:)
2012. máj. 13. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!