Győrben van olyan tó/strand ahol lehet kutyával is fürödni?
Olyan helyre gondolok ahol be lehet vinni a tóba a kutyát,akár gazdival együtt.
Kutyámnak lesz 2 éves születésnapja júniusban és szeretnék vele egy nagy szabadtéri programot ezért gondoltam erre:) Van olyan ahova be lehet vinni?
de most itt panelban pancsoljon a szoba közepén? főleg hogy nem is szeret fürdeni csak úszni:) meg a faparketta fel is ázna:)
Te győri vagy? nem lesz valami kutyás program júniusban,nemtudod? Pl mint a kutyamajális az rettentő jó volt:)
Aranypart? :D
Mi Győr környékiek vagyunk itt "csak" Duna van...Igaz mi nem de a kutya tökéletesen elvan ha térdig gázolunk a vízbe.. :)
Na akkor meg valószínű gyerekek és idősek kedvelni fogják és megállítanak beszélgetni. Szerintem ebből nem lesz baj :D
halk kérdésem lenne egy képet lehet róla látni?:)
Biztos van még benne más is?
Mert ha van akkor nagyon a pincsi szülőre ütött képről nagyon nagyon cukor bogyó. :)
Nem tudom nekünk is volt pincsik tisztára hasonlított rá, csak ő zsömle szín fekete pofival :)
Nagyon édes biztos nem lesz baj :)
bizti,mert egy fajtatiszta palotapincsi ilyen:
:) miénknek ugye sokkal rövidebb a szőre,az orra meg hosszabb:) De amúgy még anno shih-tzunak vettem,jó mi ?:D hülye voltam,de már nem bánom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!