Első kutyának Ír farkaskutya? Mit gondoltok erről? Kb mire számithatok amiben eltér a többi fajtától?
Az ára általában 150-160 ezer ft körül mozog,ami ennél olcsóbb az vagy nem kiállítási minőségű vagy nem megfelelő kennelből származik.Az Írvavagyon kennelt nem ajánlanám!!Olcsó húsnak híg a leve!
A szukák marmagassága standard szerint minimum 71 cm,a kanoké 79.Az egyik legjobb természetű kutyák,bár én meglehetősen elfogult vagyok:)Ettől függetlenül én szukát javasolnék első kutyának!Nem feltétlen előny ha nagyon nagy termetű az eb,a nagy termet több betegség lehetőségét is hordozza.Nem a legegészségesebb fajta sajnos és elég rövid életűek ami a legnagyobb hibájuk!Ott érzi jól magát ahol a gazdi van.Sok mozgást igényel mivel agarakról beszélünk,de mindemellett az egyik legjobb "szobakutya" avagy giga öleb :)Nem kifejezett őrző kutya bár a megjelenése pont elég elrettentő lehet.
A kölyök nevelésénél az első 18 hónap meghatározó,sok odafigyelést igényel etetés és mozgatás terén!
Nálam az örök szerelem 16. éve tart és nagyon örülök hogy annak idején ennél a fajtánál maradtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!