Szerintem is szép, de ha nincs rendben a szőre egy giga-keveréknek tűnhet aki hónapok óta kóborol étlen a faluhatárban...
3 ír farkast ismerek, tenyésztőtől vannak, és mindnek gáz van a könyökével már most!
Nagy hozzáértést igényel szerintem az etetésük mert nagyon könnyű tönkrevágni a csontozatát és az ízületeit.
Szerintem is csúnyák.
De végülis az a lényeg, hogy neked tetsszen.
Hogy megy ez itt egyébként? Megkérdezitek az ember véleményét, aztán ha nem tetszik, lepontozzátok?
A kérdésre válaszolva, szerintem csúnyák.
Tudom, milyen ez a szemzős érzés:D
Én a közép-ázsiaiakkal vagyok így...:)
Valahogy belőlem az ír farkas nem váltja ki azt az érzést...
De furcsa, hogy még a kaukázusi és a moszkvai őrkutya sem...
A KÁJ egész lénye nekem olyan más...
Kiskoromban is KÁJunk volt, most is van.:)
De igazából a maga módján minden állat szép és szerethető.
Vannak persze, amik kevésbé tetszenek, de ha arról lenne szó, hogy vagy örökbe fogadom, vagy megy a szivárványhíd túloldalára, nem lenne kérdés, úgy szeretném, mintha mindig is olyan kutyára vágytam volna és a végén kiderülne, hogy tényleg.:)
(megjegyzem 3 keverékem is van, az emberek 60%-a szerint csúnyák, nekem a világ legszebb, legtökéletesebb kutyái épp annyira, mint a KÁJom:))
Az ír farkasban mondjuk bírom, hogy óriási, de amilyen nagy, olyan békés...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!