Hogyan lehet ezen segíteni?
Szerintem kéne neki egy kutyatárs,az megoldaná a problémát vagy pedig legalább az egyik családtagodnak többet kéne vele foglalkoznia
Igaz akkor is rossz lenne neki ha elmész de legalább lekötné magát
1. megint
Azt nem kérdeztem, ez mióta van így? A leírtakból úgy tűnik, hogy a család is ténylegesen részt vesz a kutyus életében. Lehet nem lenne rossz, ha valamelyik "stabil" személy etetné minden nap, ugyanabban az időben (akkor is, amikor Te otthon vagy),és másban is megpróbálnátok adott napirendhez szoktatni.
Még az jutott eszembe, nem tudom, mennyire lehetséges az, hogy megérzi, mennyire feszült vagy, mielőtt elmész, meg gondolom amikor mész, akkor is szorongsz kicsit, és sajnálod és ez átragadhat rá. És mintegy aggódik miattad. Lehet hülyeség, de nem kerül semmibe, ha kipróbálod, mi történik, ha nyugodt maradsz utolsó nap és Te is lazán kezeled a dolgot.
# 7/8 Időpont ma 06:52
Az Én kutyám is ül-fekszik-marad,előre enged és mégis végigénekli az egész napot amíg nem vagyunk itthon. Mondjuk mi tisztában vagyunk vele, hogy mi szúrtuk el és most már haladunk a helyes irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!