Europuppy mond valakinek valamit, valóban jó helyre jutattják a kutyusokat?
Őket nem érdekli, hogy kihez kerül.
Mire a gazdájához kerül, az többször annyit fog érte adni, mint amennyiért tőled megveszik.
Ha ebből indulunk ki, akkor valószínű olyan helyre kerül, ahol a jó gazdiság nem pénz kérdése.
Az is lehet, hogy egy "tenyésztőhöz" viszik vérfrissítőnek, de lehet, hogy valójában csak a törzskönyv kell!
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat :)Repülővel van állitólag a szállitásuk ,és a későbbiekben hallhatnak a volt gazdik felőlük ..
Egyébként van honlapjuk is és mondta ,hogy ők nagyon korrektek stb tenyésztők is nekik adják sok esetben a kutyusaikat ,de nekem valahogy nincs jó érzésem azzal kapcsolatban ha csak úgy elviszik ki tudja hova ..:?:O
#7-nek
Jó esetben a kutya is kell a törzskönyv mellé.
Van rengeteg tenyésztő külföldön, akinek eléggé belterjessé válna már a tenyészete.
Ezt több módszerrel kerülik el, kutyát cserélnek egymás között, vesznek új kutyát stb.
Vagy leszarják a belterjességet, de ezt "papíron" elkerülik. Ehhez kell egy idegen kutya törzskönyve.
A kutyát meg eladják törzskönyv nélkül.
Hogy ma a chippes kutyák esetében ez hogy történik, nem tudom, de vagy tíz évvel ezelőtt 3-5000 Ft-ért vették a törzskönyvet (kutya nélkül) olyanoktól, akik tenyészetből azzal együtt vették ugyan a kutyát, de amúgy nem kellett nekik a törzskönyv.
Rendben van megfogadom a tanácsaitokat .
Ha tudnátok mennyi nevet felsoroltak akiktől vesznek kutyust és "neves jó tenyésztőnek " hiszik őket az emberkék .Itt a pénz a lényeg a legtöbb esetben és ,hogy minnél elöbb szabaduljunk a kutyusainktól,csakhogy ezek élőlények és én szeretnék nyugodt szivvel aludni .:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!