Van valakinek JÓ kutyadokija?
Úgy érzem , hogy akihez eddig jártunk nem igazán jó és el szeretném vinni 1 olyan szakihoz , aki nem csak kertel , hanem megfelelő kezeléssel meg is gyógyítja a kutyámat !!
(Budapesti vagyok , szóval csak itt lenne jó)
Az ár másodlagos , inkább többet fizetek , csak legyen eredménye, bár akihez eddig jártunk sem az olcsóbb kategória ,egy vérvétel is 11 e. ft.és még így sem ért szerintem semmihez!!
Nem akarom degradálni , csak most dühös vagyok rá 5 hónapja folyamatosan tömöm , de nincs eredménye a kutyámnak egyre több baja van , pedig még csak kölyök :-(((
Köszi , aki segíteni tud !
én ha pest körül laknék biztos Dr.Siver Lászlóhoz vinném a kutyám:) www.kutya.hu-n is ő a válaszadó kutyadoki és nem beszél félre,nyílt ember és tudja mi fán terem a kutyagyógyítás:) Rengetegen dícsérik is !
Család utcai rendelőben úgy tudom nagyon jók a tapasztalatok (Dr. Varga József) és a Felicavetet is dicsérik sokan!
Mi baja a kutyusodnak? :(
Köszi a válaszokat !
Pontosan mi a drága kategória ?
Nála pl. vérvétel mennyi ?, vagy amiért fizetnetek kellett :-))
Az Én kutyámnaká több baja van , máj , epe, másfajta gyulladás , amit még nem tud mi az ,!!!!??????
Stb.
Nem akarom nagyon ragozni , nem akarom hogy megismerjen..... :-(( , de nagyon rosszúl vagyok már a hitegetésekből , folyamatos gyógyszerezésből stb.
Mint 1 kísérleti nyúl ........
Én igazából székesfehérvári vagyok, van egy nyuszim is és Pesten van két nyúltenyésztő ismerősöm is. Mindkettőjüknek vannak kutyái is (egyik tenyét nj-ket is) és a Család utcába járnak, árat nem tudok, de elégedettek. Nagyon jó a doki (Dr. Varga József - ahogy említettem), még a TV-be is meghívták riportot adni többször is.
Felicavetben is értenek hozzá, soha nem felejtem el, amikor felhívtam őket, a nyuszimmal volt gond, itt Fehérváron nem értem el senkit, elmondtam honnan telefonálok, tudták, hogy a büdös életbe nem fogok náluk otthagyni pénzt, mégis segítettek telefonon is!
Megnéztem a linket , amit az előbb ajánlottatok , de ott nincs ár feltüntetve ......., viszont a színvonal megvolt , na és amikor rámentem az akció feliratra , hogy az mit is takar .... :-))) Kész lettem .
most őszintén nézzétek meg , ha még eddig nem láttátok , a párom is kész lett.
Ami oda van írva az okés is , de nem kéne neki ekkora hangot adni !
Nálunk nincs akció , menjen máshova , ha akciózni akar stb .
Csak azért mentem rá , mert nem láttam máshol árat feltüntetve , gondoltam majd itt , .......de nem
Azért biztos jók , és nincs is kizárva , hogy nem viszem ide el , csak azért na , a miheztartás miatt.
tanácsadásért nem szeretnék 20. e. otthagyni !
Szóval , ha jártatok már ott és fizettetek is valamilyen szolgáltatásért légyszi írjátok meg , hogy tudja vigyem e a perselyemet is a fizumon kívül :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!