Mit lehet erre mondani? (ivartalanítás)
7 hónapos havanese kutyám van és folyton azt hallom, hogy le kellene hoznom tőle egy almot a jövőben. Látni kellene hogy néznek rám, mikor mondom, hogy ivartalanítva lesz és nem szándékozom elletni.
Mindenféle választ kaptam már erre. Minek kell ivartalaníttatni? Sokkal jobb, ha előtte ellik egyet. Ma pedig valaki azzal jött, mikor mondtam, hogy a betegségeket akarom elkerülni, hogy több ezer éve ellenek a kutyák és semmi bajuk. De igazából bármit mondok mindenre kapok valami ellnérvet.
Az a baj, hogy én úgy gondolom, hogy senkinek semmi köze hozzá, hogy ivartalaníttatom-e vagy sem, de ha ezt mondanám, akkor rögtön én vagyok a bunkó. Csak engem találnak meg ezekkel a kellemes kérdésekkel, vagy másokat is lenéznek amiért ivartalaníttat? Ti hogy kezelitek ezeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!