Tulajdonképpen mit is jelent az ha "szaporítótól" hozok kutyust?
Arra vagyok kíváncsi, hogy ki minősül szaporítónak?Ha nekem van két westiem és kiskölykeik születnek amiket eladok akkor szaporító vagyok?Csak mert annyira mondják, hogy nem szabad onnan elhozni meg ilyesmi.
De kb. még egy ismerősömtől se hallottam volna, hogy hivatalos tenyésztőtől hozott volna kutyus(mert pl. egy yorkit szerintem 30.000 nem adnak hivatalosan),és egyikkel sem történt még semmi...
"kicsit kisebb haszonkulccsal dolgozhatnának"
Az nem elég kicsi haszonkulcs, hogy sokszor a befektetett összeg se jön vissza? Ha ez üzleti vállalkozás lenne, akkor azt mondanánk, hogy gazdaságtalan működteni, mert folyamatosan deficites. De mivel hobbi, így ilyen probléma nincs, hiszen a hobbiért mindenki fizet.
"És mi választja el egymástól őket?Egy papírdarab, egy kenelnév"
Ha te így látod, akkor benned van a baj. A körültekintő párválasztás, az orvosi szűrések, a garancia, a szerződés, a gondos gazdiválasztás, a minőség javítása mind semmi? Nem a papír és nem a kennelnév a lényeg, attól még senki sem lesz jó tenyésztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!