Nektek is szólogattak be, amikor a kutyátokat tanítottátok az udvaron?
Figyelt kérdés
Két kutyám van, aki ismer megmondja, hogy rengeteg törődést, foglalkozást kapnak. A német juhászom két éves és elkezdtünk agilityzni(az ugyanennyi idős golden retrieveremmel frizbizni tanulunk). Az udvarban is csináltam apuval egy kisebb agility pályát otthoni gyakorlásra. Este éppen kint voltunk, erre a szomszédból átszól a pasi, hogy mit kínzom állandóan a kutyát ilyen sz@rságokkal. Tegnap egy fiú a kapun bekiabált, hogy gyújtsam meg a karikát, ha cirkuszi bohócot akarok csinálni a kutyámból. Miért baj, hogy törődöm a kutyáimmal?2012. máj. 10. 21:23
12/14 A kérdező kommentje:
Látom máshol is vannak "szakértők". Azon már nem lepődök meg, hogy az utcán beszólnak, de az sok volt, hogy még az udvaron se lehet nyugtunk. Nem foglalkozok a rosszindulatú emberekkel és kész.
2012. máj. 11. 12:24
13/14 anonim válasza:
Bocs az OFF-ért, de esküszöm kiborít, hogy majdnem (ismétlem:MAJDNEM)minden városi kutyás leszólja a falusiakat.Képzeld el kvittagirl, hogy tanyán lakom a vadászkutyámmal, aki nem kerti dísz, és kb 5x többet foglalkozom vele, mint a legtöbb (ismétlem:LEGTÖBB) városi a sajátjával.Nem bántani akarlak, nem ez a célom, de hagyjátok már békén a vidékieket, könyörgöm.
Egyébként a kérdésre válaszolva, nekem nem szoktak beszólogatni, mondjuk itt ami kutya van, azt tanítgatják(vagy legalábbis próbálják) a gazdáik.Nagyon kevesen (tudtommal 1 ember) köti ki a kutyáját itt, de azok is csak azért, mert nekik vannak lovaik vagy egyéb állataik, amiket nem tudnak elzárni.
(Ha van benne helyesírási hiba, akkor bocsi, de el van törve a kezem.:D)
14/14 anonim válasza:
Ja, és a "legtöbb városit" a mi környékünkre értem, nem a gyakoris kutyásokra.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!