Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Pitbullt csak kennelből lehet...

Pitbullt csak kennelből lehet venni?

Figyelt kérdés
Persze vannak ezek az apró hirdetések de kockázatosak :// ha tudok jó kenneleket írjátok meg légyszíves! Papírokat gazditól kell vagy hogy?
2012. máj. 10. 20:39
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
igen ugy tenyésztik őket de akár ki akármit mond a harci vér benne van ! és én ezzel nem azt akarom mondani hogy ki akarom hozni belőle a vad álatot de mégis jobban érzem magam egy pitivel mint 1 boxeral vagy tacskóval !
2012. máj. 11. 20:34
 22/27 anonim ***** válasza:

"azért kell ilyen kutya mert csak ezeknek van IGAZÁN eltántoritó nevűk !"

Max azoknak eltántorító, akik nem értenek a kutyákhoz, de azok meg se tudják különböztetni a piteket más bull típusú kutyáktól, ugyanúgy félnek egy argentin dogtól, amstafftól, cane corso-tól vagy épp egy presa canario-tól.

Gyakorlatilag tökmind1 mit veszel.

Aki meg ért hozzá tudja, hogy kifejezetten úgy tenyésztik őket, hogy az ember felé ne legyen agresszív.

2012. máj. 11. 20:35
 23/27 A kérdező kommentje:
tejesen igazad van de én mégis ugy gondolom ahogy le írtam ! am meg nem azért veszek pitit mert nem merek utcára lépni vagy mert félek a kutyáktól ! hanem mert szeretem és tisztelem ezeke a szép teremtményeket !
2012. máj. 11. 20:38
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
:DD szép xxDD egy Pincsi vagy Csivava a szép de a Pit nem
2012. máj. 11. 22:33
 25/27 A kérdező kommentje:
útólsó Menyél inkább aludni ;))
2012. máj. 11. 22:55
 26/27 anonim ***** válasza:
Oké jó éjt :D
2012. máj. 11. 23:13
 27/27 Kliszta ***** válasza:

Komolyan kíváncsi vagyok rá, hogy kinek van itt Debrecenben törzskönyves pitbullja? O.o

Tudod egyáltalán, hogy magyar tkv.-s pitbull gyakorlatilag nincs a pitbul törvény következményeként?

Tkv.-s pitbull kennelről meg még nem is hallottam Magyarországon O.o (Nem mondom, hogy nincs, ha van, kíváncsi vagyok rá!)

És miért fontos neked, hogy ismerd a felmenőit? Volt nálam olyan mentett kutya, akire tenyésztő is azt mondta, hogy fajtatiszta pitbull... Lehet az volt, hisz nem ismertük az előéletét...

Kíváncsi vagyok, van-e azóta kutyád?

2012. szept. 27. 22:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!