Pitbullt csak kennelből lehet venni?
"azért kell ilyen kutya mert csak ezeknek van IGAZÁN eltántoritó nevűk !"
Max azoknak eltántorító, akik nem értenek a kutyákhoz, de azok meg se tudják különböztetni a piteket más bull típusú kutyáktól, ugyanúgy félnek egy argentin dogtól, amstafftól, cane corso-tól vagy épp egy presa canario-tól.
Gyakorlatilag tökmind1 mit veszel.
Aki meg ért hozzá tudja, hogy kifejezetten úgy tenyésztik őket, hogy az ember felé ne legyen agresszív.
Komolyan kíváncsi vagyok rá, hogy kinek van itt Debrecenben törzskönyves pitbullja? O.o
Tudod egyáltalán, hogy magyar tkv.-s pitbull gyakorlatilag nincs a pitbul törvény következményeként?
Tkv.-s pitbull kennelről meg még nem is hallottam Magyarországon O.o (Nem mondom, hogy nincs, ha van, kíváncsi vagyok rá!)
És miért fontos neked, hogy ismerd a felmenőit? Volt nálam olyan mentett kutya, akire tenyésztő is azt mondta, hogy fajtatiszta pitbull... Lehet az volt, hisz nem ismertük az előéletét...
Kíváncsi vagyok, van-e azóta kutyád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!