Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Pitbullt csak kennelből lehet...

Pitbullt csak kennelből lehet venni?

Figyelt kérdés
Persze vannak ezek az apró hirdetések de kockázatosak :// ha tudok jó kenneleket írjátok meg légyszíves! Papírokat gazditól kell vagy hogy?
2012. máj. 10. 20:39
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Ez érdekes, én sem láttam még fajtatiszta pitet Debrecenben. Mondjuk nem ott lakok, csak egyetemre járok oda. #9, hol vannak ezek a pitbullosok?
2012. máj. 11. 10:17
 12/27 A kérdező kommentje:
Érdekes :DD am nekem csak 1 hűséges társ kell aki meg véd enyi ! és nem kérek más kutyákról szóló infót ! csak pitt ! am köszi mindenkinek !
2012. máj. 11. 13:23
 13/27 anonim ***** válasza:

Akkor neked testőr kell, nem kutya.

Azzal tisztában vagy, hogy ha a kutyád bármilyen körülmények között megharap egy embert, akkor téged és a kutyát fogják érte felelősségre vonni?

2012. máj. 11. 13:26
 14/27 anonim ***** válasza:

Mitől kellene, hogy megvédjen? Embert nem bánthat, akkor sem, ha mondjuk megtámad téged.

Más kutyáktól, vagy mi?

Lány vagy, vagy miért nem tudod megvédeni magad?

2012. máj. 11. 13:27
 15/27 anonim ***** válasza:
Lányoknak ott a bors spray, tökéletes kóbor kutyák ellen és olcsóbb, mint egy kutya :)
2012. máj. 11. 13:30
 16/27 anonim ***** válasza:

Nem értem, ha védelemre kell, miért nem őrző-védő fajtát veszel? Mondjuk végülis mindegy, embert nem bánthat, ilyen gyengébb kóbor kutyák ellen meg jó a pit is.

De inkább én is a bors spray-t javaslom.

2012. máj. 11. 13:34
 17/27 anonim ***** válasza:
Pl.a fészek lakó....ott ismerek vagy 3 pitbullost és mindnek van törzskönyve........
2012. máj. 11. 15:35
 18/27 A kérdező kommentje:
fiú vagyok ! amugy meg nyugi meg tom magam védeni ;)) azért kell ilyen kutya mert csak ezeknek van IGAZÁN eltántoritó nevűk !
2012. máj. 11. 20:29
 19/27 anonim ***** válasza:
A pitnek? Kifejezetten úgy tenyésztik őket, hogy barátságosak legyenek az emberrel. Miért lenne eltántorító a nevük? 1000x jobban félnék pl. egy kóbor Filától, mint egy pittől.
2012. máj. 11. 20:31
 20/27 A kérdező kommentje:
1 ső válaszoló Tisztába vagyok vele ! de magasról leszarom ha valaki rám támad az meg kapja am meg csak ugy nem ugrana rá ! volt 1 amstaffom annál okosab szeb kutyát én még nem láttam na és az nem volt kiképzőhőz járatva vagy ilyesmi itthon képeztem és egy kib@szot izmos okos és FEGYELMEZET kutya volt pedig 15 éves vagyok !
2012. máj. 11. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!