Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nyári munka menhelyen?

Nyári munka menhelyen?

Figyelt kérdés
Egy kérdésnél olvastam, h lehet önkéntesként dolgozni menhelyen. Hány éves kortól? És hol? Nagyon szeretnék!

2012. máj. 10. 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:
bármelyik menhely szívesen fog fogadni,és 16 éves kortól mehetsz:)
2012. máj. 10. 19:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Menhelye válogatja, hogy hány éves kortól lehet menni szülői engedéllyel, kérdezd meg azokat, ahova fizikailag el tudsz jutni, hogy pontosan mik a feltételek.
2012. máj. 11. 08:48
 3/5 anonim ***** válasza:

én járok menhelyre, általában a csömörire.

Csömöri busszal elmész a laki utcáig, ott ha körbenézel az úttest mellett van egy szűkebb utca, azon lemész ahova vezet majd lesz egy homokos rész egy napraforgó tanya. és elmész egy darabig, majd jobbra lesz egy kitérő a lovardánál ott le, és lesz egy kertészet ott még mehetsz egyenesen tovább, majd elhaladsz egy nagy mező és pár óriási szénarakás mellett az erdőnél és jobbra ismét lesz egy kitérő az erdőbe, ott kell kettőt kanyarodni de ott már hallod a kutyákat. szerintem ha ide akarsz jönni akk írj nekem és elmagyarázom normáálisan. :D egyébként szombatonként fél 2, menj fel a honlapra ha megtalálod. ha nem, akkor írj nekem privibe. akárhány éves vayg oda mehetsz..

2012. máj. 11. 19:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Nyári munka nem. Munkáért pénzt kapsz, menhelyre önkéntesnek mehetsz. Ott nem kapsz pénzt.

Én a győri menhelyen vagyok önkéntes, 16-tól írásos szükői engedéllyel lehet menhely területén kívülre vinni kutyát sétáltatni, 16 alatt csak menhely területén lehet dolgozgatni. 15 éves fejjel nem sok mindent csinálhat az ember.

Nyáron is fogok sétáltatni, meg ideiglenes gazdi vagyok. Van most nálam egy 4 hónapos tacskó, meg egy 3 hetes kiscica. A cicát még szopiztatni kell, nagyon sok szopiztatós cica van mostanság, nyáron is lesz bőven. Ilyenbe is gondolkozhatsz.

Nézz szét a menhely honlapján, minden le van írva érthetően és tömören, ami sok más menhelyen is így van. www.menhelygyor.hu

2012. máj. 11. 21:41
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Én sem úgy értettem, h pénzért dolgoznék, pusztán szeretetből! :)

2012. máj. 12. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!