Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Személy és házőrzősre 100%-ban...

Személy és házőrzősre 100%-ban megbízható kutyafajta?

Figyelt kérdés

Minden képen jó házőrző legyen az a legfontosabb cél de személyvédelemre is alkalmas legyen.

-Bírja kint hideget-meleg egyaránt.

-Gyerekkel jól kijöjjön.

-Nem első kutya lenne!

-Legyen nagytestű és ha lehet már kinézetre is ijesztő legyen (bár ez nem olyan fontos szempont)

-Legyen sportos. Sokat futunk,kirándulunk, úszunk.

Minden képen maximálisan megbízható kutyát keresünk ami kiképezve maximális védelmet nyújt.

Külföldi Mo. nem kapható fajták szóba jöhetnek!

2012. máj. 10. 18:53
1 2 3
 11/23 petrusi ***** válasza:
Óriás schnmuzer
2012. máj. 10. 19:52
 12/23 anonim ***** válasza:
Óriás schnauzert mondom én is! Mellette biztos nem sétálna be senki, és jól védi a házat! Valamint télen meghagyjátok neki a bundáját és nem fog annyira fázni. De ezt a fajtát le kell mozgatni rendesen.
2012. máj. 10. 20:38
 13/23 anonim ***** válasza:

Szerintem olyan opciókat raktál össze ami együtt nem megvalósítható. Legyen 100% megbízható védőkutya, de a gyerekeket szeresse.

És honnan döntse el az a szerencsétlen kutya, hogy az udvarra bejövő fiatal a gyereked barátja aki átugrott látogatóba amíg te mondjuk még a munkahelyeden vagy vagy éppen lopni bejövő fiatalkorú?

Egyébként meg ne egy fajtát általánosíts hanem mindig az adott egyedet vagy a szüleit nézd. Minden fajtában van ilyen és olyan egyed is.

2012. máj. 10. 21:05
 14/23 anonim ***** válasza:
ír farkaskutya, minden szempontnak megfelel. Jó házőrzésre, küllemre is ijesztő, könnyen tanul, nem makacs farkaskutya lététre, bármit meg tesz a családjáért, kenyérre lehet kenni. Ha pedig őrzésről van szó mindent belead. DE! Én csak külföldi kennelből vennék.
2012. máj. 10. 21:25
 15/23 anonim ***** válasza:
Ja igen, a másik fajta amit ajánlok az óriás schnauzer!
2012. máj. 10. 21:25
 16/23 anonim ***** válasza:
Gondolom a kérdező a saját gyerekeire gondolt. Egyébként pedig egy idegen gyerek ne menjen be más ház udvarába kíséret nélkül...
2012. máj. 10. 21:36
 17/23 anonim ***** válasza:
Dobermann alapból kilőve. Talán egy rotti, és én szukát ajánlanék. pláne ahol gyerek van. és vele könnyebb is boldogulni. vagy pedig egy jó németjuhász.
2012. máj. 10. 21:47
 18/23 anonim ***** válasza:

Zökniszörny... hogy a németjuhász nem őrzővédő?! hát ez vicces! Olvass már utána, mire használják! Éa a Közép Ázsiai JUHÁSZKUTYA? Akkor az sem őrzővédő???

Egyébként kérdező, a dobermann nem igazán gyerekszerető fajta. Biztos kijön velük, de a fajtaleírásban nem említi meg külön, mint a többi fajtánál, hogy gyerekszerető lenne!

2012. máj. 11. 07:05
 19/23 vani baba válasza:

ÉN A KÖZÉP-ÁZSIAI JUHÁSZKUTYÁT AJÁNLOM NEKEM IS AZ VAN ÉS -Bírja kint hideget-meleg egyaránt.

-Gyerekkel jól kijöjjön. nagytestű kinézetre is ijesztő sportos A ROTIT AZÉRT NEM AJÁNLOM MERT AZ EGYIK ISMERŐSÖMÉT IS EL KELET ALTATNI MERT NEKI MEGGY AZ EMBEREKNEK MIKOR SÉTÁLNAK ÉS NEM NAGYON JÖN KI A GYEREKEKKEL AZ ÉN GYEREKEIMMEL A KÖZÉP-ÁZSIAI JUHÁSZKUTYA NAGYON JÓL KIJÖN AKÁR MIT CSINÁLNAK NEM BÁNTJA

2012. máj. 11. 10:28
 20/23 anonim ***** válasza:
52%

1. Ne kiabálj.

2. Nevelés és idegrendszer kérdése a rottinál is, hogy nekimegy-e az embernek.

Nem szabad szaporítótól kutyát venni, meg kell nevelni és nem lesz gond.

2012. máj. 11. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!