Nem tartjátok idiótának ezt a "rámorgás a kutyára ha rosszat csinál" tanítási módszert?
Minap láttam egy ilyen illetőt aki ezt alkalmazta a kutyáján (nem tudom miért szidta le a kutyát mert csak a morgásra néztem oda) és hát eléd idiótán nézett ki ahogyan morog a kutyájára, a kutya meg nem tudta hova tenni az egész szituációt.
Úgy gondolom hogy a kutyák tökéletesen megértik az ember hangsúlyából hogy most mérges vagy boldog-e a gazdi, büntet vagy dicsér-e stb. és nem kell az idióta morgás ahhoz hogy megértessük a kutyával hogy most rosszat csinált (tudom hogy a kutyák morognak egymásra, de az ember nem morogva kommunikál a kutyájával).
Ti mit gondoltok erről ?
Én alkalmazom, nagyon gyakran hasznosabb szokott lenni, mint a "NEM". Van amikor a nemet mondom kissé morogva. Lehet tök idiótán nézek ki, de hatásos nálunk, szóval használom. :)
Egyébként én legtöbbször akkor alkalmazom a "morgást", ha azonnali hatást akarok elérni. Pl valamit felvesz a földről, rámorgok és rögtön kiköpi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!