Balogh Adél kérdése:
Menhelyes kutyusomnak valami baj van az emésztésével, köhög, az állatorvos nem adott kielégítő választ, valami tippje valakinek van? Nagyon aggódok.
Figyelt kérdés
Menhelyről hoztam el egy 4 hónapos kutyust, látszólag minden rendbe volt vele, még csak bolhás sem volt. Itthon vettem észre, hogy hasmenése van (erre kaptunk gyógyszert a dokitól) illetve, hogy köhög elég hosszan tartóan. De nem is mondanám kimondott köhögésnek olyan, mintha öklendezne is közbe. Doki megnézte torka, hörgők minden rendben, nem lázas. Amikor elhoztuk egész komolyan bekajált, mint egy kis elefánt. Lehet elcsapta a hasát? De ennek már 3 napja. Azóta diétázik. Kicsit javult a dolog de elképzelni nem tudom mi a baja, orvos sem mondott semmit, kérlek mondjatok valamit, nagyon félek.2012. máj. 10. 13:47
11/14 anonim válasza:
Boldog lesz a házikoszttal!!! Én Joserát adok mellé.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,megnyugtattatok,akkor tényleg nem lehet olyan nagy baja. Nem tehetek róla,aggódós típus vagyok,rohantam is vele az állatorvoshoz amilyen gyorsan csak bírtam,de ha ő is meg ti is azt mondjátok menhelyeseknél ez előfordul akkor türelmesen várom,hogy elmúljon.
2012. máj. 10. 14:17
14/14 A kérdező kommentje:
Tudom...de ezt egy orvosnak észre kellett volna vennie,nem?
2012. máj. 10. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!