Ha 3 különböző állatorvos 3-féle diagnózist állít fel, érdemes elvinni egy 4. -hez is?
Eddig 3 oltása van meg a kiskutyámnak, mindhármat különböző doki adta be. 3 félét mondtak a lábára, hogy miért beteg.
1: izomsorvadásos, vagy kinövi vagy nem
2: műtéttel helyrehozható
3: angolkóros
Mikor hozzánk került, csak 2 oltása volt, mi adtuk neki a 3.at. Nagyon meg vagyunk elégedve a dokinkkal, 3 hét múlva visszük a kövi oltást beadatni neki.
Nem ciki, hogy közben elvisszük egy másik dokihoz teljes kivizsgálásra?
Szerintetek vigyem el egy 4.hez is?
A kutya amúgy egészséges, csak a járása furcsa. Nem fájlalja a lábait, talán picit hamarabb fárad el mint az egészséges kutyák.
Csak azért vagyok tanácstalan, mert nem tudom, érdemes e kitenni a kiskutyát sok-sok orvosi vizsgálatnak.
Mindenképp vidd el olyan dokihoz, aki tagja a kisállat ortopédiai egyesületnek:
Mindenképp lássa szakorvos, mert növekedés közben bazi nagy gáz lehet egy kezdődő betegségből.
Az első 2 orvost nem ismerem, a 3. hatósági állatorvos.
Jövőhéten elviszem egy másikhoz, akinek szintén van ilyen fajtájú kutyája.
Röntgen volt-e a kiskutyának? Azért, mert a fajta egyezik, még az az orvos sem biztos, hogy meg tudja állapítani, mi a baj. Előttem ajánlottak már ortopéd orvosokat.
Ha a szemeddel van gond, Te sem mész a házi orvosodhoz, hanem szemészetre jelentkezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!