Beagle vagy basset hound?
Köszönöm a választ!
Igen a Westi tényleg aranyos,de én inkább ilyen kopófajtát szeretnék.
Nekem Beagle-m van, 6 éves semmi gond vele, nagyon okos, ragaszkodó.
Gyerekek mellé bátran ajánlom:)
Nekem Baegale van. Nagyon édes kutyus! Csak erről a fajtáról tudok véleményt mondani:
-szereti a hasát, mindig enne valamit
-gyermek barát!!!!!!!!
-nem támad senkire, az enyém még sose tette, nem agresszív!
-makacs!
-szófogadatlan
-ha egyszer neki indul a nagy világnak nehéz visszahívni, az enyém nem is jön, majd csak, ha kicsavarogta magát
-nem bántja a macskát, másik kutyát
-nagy a mozgás igénye
-szeret rágcsálni, szerintem nem lakásba való (nem csak a beagle, de semmilyen állat sem)
-nyáron felássa az udvart hűs helyet keresve
-mivel vadász kutya szereti a szárnyasokat, megfogni is :(
Volt mát, hogy a kucsus a pórázat a lábam köré tekerte, és fájdalmat okozott, azonnal megérezte és megállt, majd leült és hozzám bújt. A 3 éves fiamat folyamatosan tereli, nem engedi pl, hogy a kapuhoz mennjen, minden idegen tárgytól, személytől védi a kicsit, állandóan a nyomában van.
Én nagyon szeretem, aranyos, okos, még ha sokszor nem is mutatja...:D
Most így hirtelen ennyi!
Ja és még valami, az autómata pórázat felejtsd el, az első alkalommal ahogy meglát egy macskát eltépi! Bőrt vegyél, az sokkal strapabíróbb!
"Beagle: tudtommal agresszív és hiperaktív... "
Hát a mi kutyánk egy embert/kutyát sem morgott meg, sőt még azzal is játszani akar aki morogja... :) Viszont nagyon játékos igaz.
Beagle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!