Hogyan segíthetnék a kutyámon? (6 éves francia bulldog)
Köszönöm mindenkinek a válaszát. Nem vártam meg a hat órát, kettőkor autóba ültünk, és elmentünk az esztergomi állatkórházba, ahol azonnal kapott beöntést,de ez sajnos nem volt elég. Különböző méretű csipeszek segítségével kellett kihúzni szegénykémből a bentrekedt csontokat...
Most már itthon vagyunk, és a körülményekhez képest minden rendben! :)
Ó Istenem, sajnálom:( Nem gondoltam volna, hogy ilyen komoly a baj. Remélem most már minden rendben lesz.
És innentől kezdve senkinek ne engedd, hogy sz@ros csontokkal tömje a kutyádat...nagyon haragszom az ilyen emberekre.
nekem is francim van 3 éves , de ha ilyen gond van (székrekedés) akkor a legolcsobb konzervet szoktam neki adni, és attól szó szerint mint a viz, de neki emésztési gondjai lehetnek talán azért sikerült igy a csontos buli :(
nem olvastam végig bocsi minden kommentet, de jobbulást a kis drágának.
Jó gazdi vagy, vigyázz rá, legközelebb meg etesd meg azokkal a csontot akik miatt most szenvedett a kutyid :)
jol van nem vagyoik én gonosz, de én is utálom ha a szavam ellenére etetik a kutyámat a hátam mögött.
a franci bull amugy is kinos ilyen értelemben.
Jó egészséget nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!