Francia Bulldog?
Minden kutya vedlik, ugyanolyan szőrűek nagyjából ugyanannyira, tehát szőr szempontjából ugyanaz a francia bulldog, mint a mopsz.
A furminátort próbáltátok már? Nagyon jó a vedlés kordában tartásában, a lakáskutyások megmentője, komolyan.
Akumi, az egyik ismerősömnek mopsza van, és ő olyan, mintha egész évben vedlene, nagyon sokat szőröz. Nekem francia bulldogom van, ő pedig évente kétszer vált bundát, akkor egy kicsit rosszabb a helyzet, de a furminátor és a napi fésülés segít.
A kérdezőnek a válaszom: francia bulldogot ajánlok, nagyon jámbor, mókás, jókedvű kutyafajta. Évente kétszer vedlik, akkor át kell fésülni, amúgy a szőre kis mértékben hullik csak.
2. válaszoló vagyok.
Ősszel-tavasszal vedlik, egyébként nem. Szerintem jól ki fog jönni a két kutya. Sok boldog sétát kívánok :)
nekem francim van és bazira hullik a szöre pláne most a nagy melegben
ha tehetné kopaszra vedlene olyan melege van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!